Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Filter
Boeken van Uitgeverij Thema
Onderwerpen
Type
Prijs
Uitgelicht

Boeken - Leiderschap

  • Wil je je managementvaardigheden aanscherpen?
  • Het antwoord vinden op cruciale managementvragen?
  • Resultaatgericht managen of liever coachend leidinggeven?
     
De boeken van THEMA over leiderschap, helpen je bij het motiveren en begeleiden van je (project)team, en bieden je ondersteuning om de leidinggevende te worden die iedereen verdient. Veelal geschreven uit de praktijk en voor de praktijk, waardoor ze herkenbaar en direct toepasbaar zijn. 
Van mensen die leidinggeven wordt heel wat verwacht. Coachen, motiveren, doelen stellen, plannen en samenwerken is een klein aantal van de taken die bij een leidinggevende functie horen. Er zijn daarbij vele manieren van leidinggeven. Welke stijl van leidinggeven past bij jou? Ga op ontdekkingstocht in de soorten leiderschap en leer hoe je effectief kunt overtuigen en beïnvloeden. Leer praktisch leidinggeven aan (project)medewerkers en bereik zo jullie gezamenlijke doelen. De boeken van THEMA over leiderschap helpen je in de rol als leidinggevende, bij het motiveren en begeleiden van je medewerkers en van jezelf. 

We begrijpen dat je niet alle tijd hebt om dikke boeken vol met informatie door te werken op zoek naar de kern van het verhaal. Onze leiderschap boeken zijn zo geschreven dat je de cruciale, zinvolle en bruikbare informatie overzichtelijk in beeld krijgt. Zo bepaal jezelf of je voor de grote lijnen gaat en toch op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap. Of dat je de diepte in duikt op een specifiek onderwerp. Zoals het boek ToponderhandelaarsLeiderschap in verandering of het boek STOP. Stopstrategie voor organisaties.