Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Team THEMA

Dit is Team THEMA, zes eigen verhalen met een gemeenschappelijke passie: leren en lezen. 
Samen met onze auteurs zorgen wij voor een mooi aanbod producten om je te inspireren en je te ondersteunen in je persoonlijke én professionele ontwikkeling.
Ben je een auteur en heb je een idee voor een boek, spel of waaier? Hier kun je meer informatie vinden over onze werkwijze.

Wij zijn als team THEMA natuurlijk in ons eigen aanbod gedoken. 
Hieronder lees je onze persoonlijke aanraders en waarom die ook jou verder helpen. 
Joke Carlier - Directeur | Uitgever
Het allerleukste van werken bij THEMA is het moment dat je een mooie nieuwe uitgave in handen hebt en die met z’n allen staat te bewonderen alsof het een pasgeboren kindje is. Dan ben ik trots op het team en onze auteurs. Leven is leren. En omdat dat pas ophoudt als je doodgaat, kun je het maar beter een beetje leuk maken. Ik houd van leren, en van lerende mensen. Het ontdekken en gebruiken wat je allemaal in je hebt is voor mij nog steeds een geweldig avontuur. Die ervaring gun ik echt iedereen. We maken niet alleen boeken, maar ook leuke en leerzame spellen. Ontwikkel je mindset is één van mijn favorieten, omdat de kaarten je écht helpen om je lerende mindset ‘aan te zetten’. Niet bang zijn, hup leren!
Joke Carlier
Colinda Büchner - Uitgever
Ik ben Colinda Büchner en uitgever bij Uitgeverij THEMA. Wij werken met een klein team en dat maakt dat we allemaal betrokken zijn bij de werkzaamheden die bij een uitgeverij thuishoren. Dit betekent oa. dat ik van begin tot eind betrokken ben bij het uitgeven van een boek, en heel afwisselend werk heb. En dat maakt mijn werk zo leuk! Ik kan je de boekenserie Vandaag nog… van harte aanbevelen. Dit is een serie boeken vol met inspiratie, interessante interviews, concrete tips, én het ziet er heel aantrekkelijk uit. Naast de boeken heb ik ook meegewerkt aan de podcastserie Vandaag nog. In deze podcastserie bespreken we met een expert telkens een ander onderwerp dat jou mogelijk ook bezighoudt.
Colinda Buchner
Bert Burggraaf - Productiecoördinator
Bij THEMA zorg ik dat alle producten geproduceerd worden en beschikbaar komen in onze webwinkel, alle boekhandels, bibliotheken en andere kanalen. Omdat we een klein bedrijf zijn mag en moet ik me bezig houden met alle processen en zorgen dat de hele keten klopt. De charme van een klein bedrijf. Elke dag ga ik gemotiveerd aan de slag om samen verder te bouwen aan een mooi bedrijf. Elkaar helpen waar nodig. Klanten en collega’s. Hard werken en een beetje druk erop. Samen kijken of het nog weer een beetje beter of mooier kan. Dat is voor mij het fijnste van werken bij THEMA. Van boeken kun je niet genoeg hebben. Ik heb niet een favoriet THEMAboek. Ze zijn me allemaal even lief. En mooi. Allemaal met aandacht en passie gemaakt. En als graficus zeg ik: er gaat niets boven een vers gedrukt boek met de geur van papier en inkt. Ik moet altijd even ruiken.
Bert Burggraaf
Chrissy van Dun - Marketing en communicatie adviseur

Bij Uitgeverij THEMA ben ik van de marketing! Werken bij THEMA is leuk en gevarieerd, want ik kan mijn creativiteit kwijt in het promoten van zoveel verschillende  boeken, waaiers en spellen. Als ik aan een nieuw idee werk, verdwijn ik er helemaal in. Ik ben een dromer én een doener. Ik ben dol op brainstormen en afwisseling, maar ik geniet ook van het behalen van concrete doelen. Lekker tegenstrijdig, toch?

 

Daarom kies ik voor het boek: 'Verander niks' van Karin Brugman. Het gaat over het kennen en omarmen van al je verschillende kanten, met behulp van de Voice Dialogue-methode. Het draait niet om je beste zelf zijn, maar om het liefhebben van de kanten van jezelf die soms botsen of die je liever zou negeren.

 

 

Chrissy van Dun
Erika Flach - Klantenservice

Ik ben vooral fan van de boeken over persoonlijke ontwikkeling van Uitgeverij THEMA. Het leven is niet altijd eenvoudig, maar de manier waarop je met problemen omgaat heb je grotendeels zelf in de hand. En de boeken van THEMA reiken je daar handvatten bij aan. Zo vind ik het boek van Liselotte Delwel 'Leven met je lijf' een eyeopener. Er zijn zoveel mensen die last hebben van chronische pijn en als de dokters je niet meer kunnen helpen, wat doe je dan? Liselotte laat op een prettige manier zien hoe je door middel van de ACT-methode minder hoeft te vechten tegen lichamelijke klachten. Een mooi cadeau voor iedereen je kent die daarmee te maken heeft.  

Erika Flach
Yvette - Contentmarketeer
Als contentmarketeer kan ik mijn energie en creativiteit kwijt in het ontwikkelen en verspreiden van content. Dat doe ik voor verschillende doelgroepen en kanalen. Het werken bij Uitgeverij THEMA is daardoor geen dag hetzelfde. Bij alles wat ik creëer, stel ik mezelf de vraag: hoe kan ik jou helpen een stap vooruit te zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Ik houd van lezen én van leren. En ik haal graag zoveel mogelijk uit het leven. Ik kan eindeloos dromen, maar ik wil vervolgens ook concrete stappen kunnen zetten. Herkenbaar? Dan raad ik je het boek Alles uit jezelf halen aan. Met praktische adviezen is een kleine stap naar het leven dat jij het liefste wilt snel gezet.