• Op werkdagen vr 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-

Vandaag nog ...en anders morgen!

Wil je geïnspireerd worden door concrete voorbeelden en tips voor persoonlijke ontwikkeling, maar liever geen superdik en ingewikkeld zelfhulpboek lezen? De Vandaag nog - reeks helpt je direct bij het vinden van meer rust, het maken van keuzes, ontdekken hoe je het nu wél volhoudt.
Geef jezelf Vandaag nog de perfecte aanmoediging om meer van het leven te genieten. 

Vandaag nog relaxed boek
In Vandaag nog relaxed lees je hoe je op adem kunt komen, wat goed slapen en bewegen met je doet, hoe je afkickt van je telefoonverslaving, hoe je je tijd en energie slimmer verdeelt en krijg je heel veel ontpiekertips.

Interviews met o.a. zenboeddhist Edel Maex, psycholoog Thijs Launspach, aandachtsprofessor Stefan van der Stigchel, avonturier Hedwig Wiebes en wetenschapsjournalist Niki Korteweg. Bekende Nederlanders delen hun ontspannende hobby’s en je krijgt lekker veel inspiratie voor boeken, podcasts, films en ander voer voor ontspanning.
Bestellen >>

Vandaag nog weten wat je wilt boek
Wil je af van dat knagende gevoel ‘is dit het nou?’ In Vandaag nog weten wat je wilt lees je hoe je passies en talenten kunt ontdekken, leer je wat helpt als je een chronische uitsteller bent en hoe je in de verandermodus kunt komen. Met heel veel prikkelende loopbaanvragen.

Aan het woord komen David de Kock van 365 Dagen Succesvol, neuropsycholoog André AlemanSteffi de Pous van stichting Because we carry, avonturier Lonneke Lodder en nog méér experts. Bekende Nederlanders delen hun drijfveren en verder staat het vol inspiratie voor boeken, films, websites en ander voer voor verandering.
Bestellen >>
In het verlengde van de boeken zijn we een podcast-serie gestart, waarbij we elke aflevering een expert het woord geven. Elke nieuwe aflevering wordt bovenaan geplaatst.

Nienke Verhoeven gaat in de podcast Vandaag nog ...op jacht naar je talenten in gesprek met Gerdy Geersing. Gerdy is psycholoog en begeleidt als coach mensen in het ontwikkelen van hun talenten. Ze is auteur van “Het grote inspiratie doe-boek” waarin je wordt uitgedaagd meer met je talenten te doen.
We kennen allemaal het gevoel dat je in flow bent. Je gaat op in wat je aan het doen bent en geniet van datgene wat je doet. Waarschijnlijk zet je dan je talenten in. Maar ken jij je talenten eigenlijk? Kun je er woorden aan geven? En zet je ze wel voldoende in?In Vandaag nog …kijken naar je werk praat Nienke Verhoeven met Janneke Schenning. Janneke was tot voor kort directeur van Schouten University of applied sciences en bij uitgeverij Thema co-auteur van het boek “Krachtige keuzes. Pak de regie in je werk en loopbaan”.
Heb jij lekker gewerkt deze week? Was je blij met de dingen die je aan kon pakken? En kreeg je energie van je collega’s? Of liep het allemaal even wat minder prettig. En vraag je je wel eens af of je nog op de juiste plek zit. In alle gevallen kan het heel goed zijn om jezelf eens af te vragen: Is er een goede match tussen jou en je werk?


In deze aflevering Vandaag nog …een betere nachtrust! praat Nienke Verhoeven met Irma Leijten, coach/trainer en auteur van verschillende boeken over slaap. Op 25 november verschijnt haar nieuwe boek ‘Goede nacht’ bij Thema. 
Hoe lekker kan het zijn om ’s avonds in je bed te kruipen. De knusse warmte te voelen. De dag van je af laten glijden en in een diepe, aangename slaap weg te zakken. Hoe vervelend is het als dat niet lukt. Je bent wel moe bent, maar je krijgt de slaap niet te pakken. Sterker nog: het lijkt soms wel alsof je in je bed steeds wakkerder wordt en dat je hersens juist áán gaan. Je ziet de uren verglijden op je wekker en je weet: ik ben morgen niet fit…Luister hier en hoor hoe je vandaag nog wel goed in slaap kunt komen. 


In deze aflevering gaat onze presentator Nienke Verhoeven in gesprek met expert en auteur Jolanda Bouman: Vandaag nog ...weten hoe je het WEL volhoudt. 
We hebben allemaal wel voornemens. Dingen die we anders zouden willen aanpakken. We willen gezonder eten, meer sporten, op tijd naar bed en ons werk ruim voor de deadline af hebben. Maar vaak vallen we toch terug in oude gewoonten. Hoe komt dat? Hoe kun je er voor zorgen dat het WEL lukt…daarover gaat Nienke Verhoeven in gesprek met expert én auteur bij Uitgeverij Thema Jolanda Bouman in de eerste aflevering van de nieuwe podcast serie Vandaag nog…Luister hier en hoor hoe je kan zorgen het dit wel vol te houden.

 
 
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij