• Nu besteld, dinsdag in huis
20,-

Daily Focusplanner

In 3 x 5 minuten iedere dag meer focus, flow en voldoening

9789462723122
5 1 5 5
5 Recensie(s)
Met de Focusplanner voel je je aan het eind van je werkdag voldaan. Je hebt gewerkt aan de dingen die er in jouw werk echt toe doen.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap, Werk & Loopbaan, Balans & Energie, Inspiratie & Motivatie
  • Met een minimale inspanning maximale focus in je dag
  • Praktische dagplanner met oosterse wijsheid en westerse wetenschap
  • Maatwerk is mogelijk
Gratis verzending
EUR 20.00 9789462723122 20,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Vertragen om te versnellen.
Het unieke van de Daily Focusplanner is dat je je aan het eind van je werkdag voldaan voelt en hebt gewerkt aan de dingen die er in jouw werk echt toe doen. In ons drukke werkleven schieten de momenten voor rust en reflectie er al snel bij in. We weten dat dat niet gezond én niet echt effectief is. En echt leuk is het ook niet. Waarom doen we dat dan? Dat komt omdat die drukte verleidelijk en besmettelijk is.

Maar hoe stop je met druk doen? Door je focus te richten op de taken die bijdragen aan jouw grotere doel, en door strategische adempauzes voor jezelf te organiseren. In 3 x 5 minuten per dag ga je met gemak veel meer focus, flow en voldoening ervaren in je werk. Er is zelfs een turbo-versie van 3 x 1 minuut, dus dat past in iedere werkdag.

Deze planner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. Leiderschapsexpert Anouk Brack heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach en haalde inspiratie uit tijdloze oosterse wijsheid en de nieuwste westerse wetenschap. 
Maatwerk is mogelijk!
Om het echt persoonlijk te maken voor jouw klanten of medewerkers kunnen we Daily Focusplanner een wikkel geven met je eigen logo en tekst. Je logo kan ook in de cover worden gedrukt. Er is veel mogelijk en we denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren). Interesse? Neem contact op via info@thema.nl voor de mogelijkheden.
Voorbeelden maatwerk Daily Focusplanner

Over de auteur

Anouk Brack (Auteur)

Anouk is internationaal expert in leiderschapsontwikkeling en heeft 25+ jaar ervaring als (executive) coach, trainer en begeleider van organisatieontwikkeling.
Bekijk alles van Anouk Brack

Specificaties

Auteur(s) Anouk Brack
ISBN 9789462723122
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-11-2021
Aantal bladzijdes 160
Gewicht 307 gr
Afmeting 210 x 145 x 14 mm

Anderen bekeken ook

Grip op je stress
Annemiek Tigchelaar
24,-
Grip
Rick Pastoor
18,99
Concentratie
Stefan van Der Stigchel
22,-