Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

PE punten behalen met dé Masterclass voor trainers & coaches

pe punten masterclass

 

Wanneer je als trainer of coach één of meerdere Masterclasses via Uitgeverij THEMA volgt, dan krijg je daar een certificaat met je behaalde PE punten.

✓ Elke THEMA Masterclass is goed voor 10 PE punten.

✓ De Masterclasses van THEMA zijn door NOBTRA erkend als een goedgekeurde PE cursus en voldoet aan de gestelde criteria.

 

Je kan de THEMA café Masterclass ideaal combineren met een druk schema. De THEMA café Masterclasses zijn maandelijks beschikbaar en bestaan uit korte workshops aan het einde van de dag.

 

Volg je 4 Masterclasses in 2 jaar tijd, dan kan je al voldoen aan je eventuele PE verplichtingen en behoud je het PE certificaat.

 

Meer informatie

 

Aanmelden

Wat zijn PE punten?

PE punten staan voor Permanente educatie punten, dat houdt in dat de trainer of coach zich blijft ontwikkelen met vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

 

Het doel is om als professional bewust bekwaam te zijn en te blijven in je eigen handelen door middel van erkende PE opleidingen.

PE kenmerk NOBTRA

Waar moet een PE-activiteit aan voldoen?

De PE-activiteit is gerelateerd aan het trainersvak. Onze Masterclass moet voldoen aan de volgende criteria: 

 

  • Het moet een verdiepende cursus of opleiding zijn
  • Met de focus op vak- ontwikkelingen
  • Het ontwikkelen van trainersvaardigheden
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Het leren van didactische vaardigheden
  • Coaching met betrekking tot het uitvoeren van trainingen
  • Groepsdynamica
  • & nieuw te leren trainersinterventies

 

 

Wat zijn de eisen van PE punten?

De meerwaarde van PE punten voor een trainer of coach

Als trainer of coach is het natuurlijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je wil bijblijven en investeren in de nieuwste methodieken. Of je vaardigheden testen en sparren met vakgenoten.

 

Onze THEMA café Masterclasses worden geleidt door professionals in het vakgebied en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Een onderdeel van de kwaliteitseisen van een NOBTRA gecertificeerde trainer is het volgen van een door NOBTRA erkende opleiding zoals de THEMA café Masterclasses.

Hoeveel PE punten per jaar moet je behalen voor een PE certificaat?

Het is van belang dat de kennis van een professional actueel blijft. Een trainer of coach moet binnen 4 jaar 160 PE punten halen om het certificaat te kunnen verlengen, met een eventuele uitloop van 6 maanden.

Hoe kan een trainer of coach de PE punten halen?

Kies de THEMA café Masterclass die je wil volgen. Na het volgen van de Masterclass ontvang je een Certiforce certificaat die je kan uploaden in de PE registratie portal van NOBTRA. Na goedkeuring van de THEMA café begeleider, zal het aantal PE punten automatisch aan het overzicht toegevoegd worden, zodat je kan zien hoeveel je al behaald hebt.

De PE erkende cursussen van Uitgeverij THEMA

Al onze Masterclasses voldoen aan de NOBTRA gestelde eisen, waarmee je als trainer of coach je jaarlijkse PE Punten kunt behalen. Je bent vrij om te kiezen of je een heel jaar de THEMA café cursussen zou willen volgen of dat je het zou willen combineren met een andere aangesloten opleiding.

 

 

Meer informatie

 

Aanmelden

PE certificaat halen en behouden