Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Coachen met Voice Dialogue

Coachen met Voice Dialogue

Judith Budde, Karin Brugman Type: Hardback
ISBN: 9789462720602
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Judith Budde
Auteur: Karin Brugman

Bekijk inkijkexemplaar
27,50 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenCoachen met Voice Dialogue Bestellen Coachen met Voice Dialogue Bestellen Plaats op verlanglijst
Coachen met Voice Dialogue waardering Coachen met Voice Dialogue waardering Coachen met Voice Dialogue waardering Coachen met Voice Dialogue waardering Coachen met Voice Dialogue waardering (3 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Coachen met Voice Dialogue
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (3)
  • Een effectieve methode om grip te krijgen op de innerlijke mens
  • Onmisbaar voor coaches, therapeuten en begeleiders
  • Van de auteurs van het succesvolle ‘Ik (k)en mijn ikken’ waarvan al ruim 16.000 exemplaren zijn verkocht
Voice Dialogue is een ervaringsgerichte methode die steeds bekender wordt onder coaches in Nederland. In Voice Dialogue gaan we er vanuit dat ieder mens uit meerdere ikken of subpersonen bestaat. Deze ikken nemen het stuur geregeld van ons over. Zoals een Pleaser die zorgt dat je geen conflicten krijgt en een Pusher die je aanzet tot overwerken.
 
Grip krijgen
In Voice Dialogue gaat de begeleider letterlijk in gesprek met de verschillende ikken van de cliënt. Daardoor leert de cliënt zijn innerlijke krachtenveld beter kennen en meer kanten van zichzelf in te zetten. Met Voice Dialogue help je de cliënt om zelf de regie te nemen over zijn leven in plaats van dat een paar ikken dat doen.
 
In dit eerste Nederlandstalige handboek over Voice Dialogue presenteren Judith Budde en Karin Brugman op levendige wijze hoe je kunt werken met deze methode. Helder en toegankelijk leggen ze de aanpak stap voor stap uit, geïllustreerd door tal van herkenbare voorbeelden.
 
Voor wie
‘Coachen met Voice Dialogue’ is geschreven voor coaches, loopbaanadviseurs, supervisoren, therapeuten en andere begeleiders. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkt of wil werken met deze prikkelende methode.

Lees een uitgebreide recensie over Coachen met Voice Dialogue.
Lees het interview met Judith Budde over Coachen met Voice Dialogue.

Bookchat
Bekijk de bookchat met auteur Judith Budde over Coachen met Voice Dialogue.

Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling