Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
De weg naar bruto mondiaal geluk

De weg naar bruto mondiaal geluk

Leontine van Hooft Type: Hardback
ISBN: 9789462720626
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Leontine van Hooft
Aantal pagina's: 160

Bekijk inkijkexemplaar
24,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenDe weg naar bruto mondiaal geluk Bestellen De weg naar bruto mondiaal geluk Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie De weg naar bruto mondiaal geluk
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Actueel onderwerp dat de tijdgeest haarfijn aanvoelt
  • Leontine van Hooft heeft The Voice Outstanding African Motivational Award 2015 gewonnen op het thema: Outstanding African Motivational Speaker
  • Een vervolg op het boek 'De kracht van Afrikaans denken' waarvan inmiddels de derde druk is verschenen
We zijn in het Westen opgevoed met het mantra ‘Missie, Visie en Strategie’. Dat leverde vaak geweldige organisaties en prachtige resultaten op. Maar dingen veranderen. De tijdgeest keert. Het besef dringt door dat we niet kunnen doorgaan op de manier die we al decennialang gewend zijn.
 
Verbondenheid & Humaniteit
Anders dan ‘Missie, Visie en Strategie’ vormt ‘De Bron, de Dragers en het Baken’ het fundament van Ubuntu, de wijdverspreide Afrikaanse filosofie die verbondenheid en humaniteit als grootste kracht en waarde ziet.
 
Bruto mondiaal geluk
Deze eeuwenoude filosofie zit verankerd in de nationale culturen van Afrika en heeft zijn weg gevonden naar hedendaagse organisatieculturen en managementstijlen. Het is de ruggengraat geworden van een enorm sociaal-economisch ontwikkelingsmodel dat de Afrikaanse Renaissance heeft ingeluid en wereldwijd respect verdient en navolging krijgt. Dit universele model kan ook het Westen begeleiden in de zoektocht van Bruto Nationaal Product naar Bruto Mondiaal Geluk. Door gebruik te maken van deze eeuwenoude kennis en wijsheden krijg je een organisatie waarin business, bezieling en spiritualiteit met elkaar verbonden zijn. Zo word je duurzamer, innovatiever en vooral gelukkiger.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling