Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Integere types doen niet aan marketing

Integere types doen niet aan marketing

Kiki Verbeek Type: Hardback
ISBN: 9789462720718
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Kiki Verbeek

Bekijk inkijkexemplaar
24,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenIntegere types doen niet aan marketing Bestellen Integere types doen niet aan marketing Bestellen Plaats op verlanglijst
Integere types doen niet aan marketing waardering Integere types doen niet aan marketing waardering Integere types doen niet aan marketing waardering Integere types doen niet aan marketing waardering Integere types doen niet aan marketing waardering (1 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Integere types doen niet aan marketing
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (1)
  • Verkoop je product of dienst door waardevolle inhoud te delen
  • Geen schreeuwerige marketing, maar klantwervend bloggen 
  • Voor trainers, coaches en adviseurs
Ben je onvoldoende zichtbaar als professional? Heb je veel te bieden, maar te weinig klanten? En houd je er eigenlijk niet van om jezelf te verkopen? Met enige regelmaat bloggen gaat je helpen. Het is de ideale vorm van acquisitie voor mensen die met mensen werken, met hart voor hun vak en innerlijke gedrevenheid.

Met Integere types doen niet aan marketing in de hand bouw je aan een stevige weblog waarmee je jezelf zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk maakt voor je doelgroep. Of je het altijd al van plan was of niet, nu ga je het daadwerkelijk doen: overtuigend zakelijk bloggen.

Bloggen is een vorm van contentmarketing: je dienst of product verkopen door waardevolle inhoud weg te geven. Precies daarom is bloggen bijzonder geschikt voor trainers, coaches en adviseurs: juist zij gaan en staan voor inhoud, zij werken met mensen én met hart voor hun vak. Bloggen sluit naadloos aan bij deze drijfveren.

Dit boek is een oproep aan trainers, coaches, adviseurs: laat je niet afschrikken door schreeuwerige marketing. Erger je er ook niet aan. Marketing is niet vies. Marketing gaat over zichtbaarheid. Waarde weggeven. Je hóeft niet te schreeuwen als je dat niet wilt. Ga bloggen. 

Lees hier de preview van Integere types doen niet aan marketing.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling