Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Motivatie & Inspiratie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

De boekentip van Freek van Kraaikamp

Welk boek heeft jouw auteurs geïnspireerd en nieuwe inzichten gegeven? In dit interview ontdek je het! Aan de beurt is Freek van Kraaikamp. Freek vertelt welk boek een mooi plekje in zijn kast verdient: De weg naar excellent leiderschap
De boekentip van Freek van Kraaikamp

Je favoriete boek:


“De weg naar excellent leiderschap”
 

Waarom heb je dit boek gekozen?


“Omdat het af en toe best weleens goed is in de keuken (of het hoofd) van een ander te kijken. Voor mij gaf het boek inzicht in sectoren waar ik normaal niet zo snel kom.”

 
Wat in dit boek heeft jou geïnspireerd en nieuwe inzichten gegeven?


“De individuele en persoonlijke verhalen. Managementboeken kunnen nog weleens wollig worden. Maar door de concrete verhalen steek je van iedere ‘leider’ iets op.”
 

Wie beveel je dit boek aan?


“Dit boek is perfect voor de navelstaarders. Je kunt stiekem, thuis op de bank, over de schutting kijken. Daar wordt iedereen wijzer van.”
 

Benieuwd naar ‘De weg naar excellent leiderschap’?


Auteurs Anja Hilgers en Charlotte Staats hoorden zulke inspirerende verhalen over leiders, dat zij besloten deze leiders op te zoeken en te interviewen. Zo ontdekten zij dat excellente leiders zich onderscheiden op 5 thema’s. Deze thema’s vertaalden de auteurs naar praktische tips en inzichten om je medewerkers en teams te laten schitteren. Bestel De weg naar excellent leiderschap.
 

Over Freek


Freek is recruitment adviseur, loopbaancoach en schrijver. Zijn boek ‘Zou jij jezelf aannemen?’ helpt je een baan te vinden die bij je past. Bij een organisatie waar jij past. Met dit boek haal je die baan niet alleen binnen, maar hou je hem ook!
 
Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: