Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Motivatie & Inspiratie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Het relatiespel

'Prachtig spel voor relatie-onderhoud' is het oordeel van relatiecoach Leonie Linssen (www.liefdedelen.nl). Zij testte voor Thema Het Relatiespel.
 
Het relatiespel

Wat is voor jou het meest bijzondere aan dit spel?


De positieve insteek van de vragen en opdrachten die op de kaartjes van het spel staan. Veel mensen met relatieproblemen zijn geneigd vooral de negatieve kanten van hun partner te zien. Hem of haar met andere, meer positievere ogen kunnen bekijken is een uitdaging. Het Relatiespel helpt hier beslist bij.
 

Aan wie zou je het spel cadeau willen doen? Waarom?


Ik zou het aan iedereen die gaat trouwen of samenwonen cadeau willen doen. Het spel is ook zeker aan te raden voor relatiecoaches- en therapeuten. Er staan leuke opdrachten in die je je cliënten kunt meegeven.
 

Wat is het voordeel van het spel boven een boek over dit onderwerp?


Het spel nodigt veel meer uit tot actie en tot in gesprek gaan met elkaar. Het is speels, je ontdekt al doende hoe je anders in je relatie kunt gaan staan. Als je het serieus neemt tenminste.
 

Beschrijf in twee woorden het gebruiksgemak...


Ondersteunend en uitnodigend.
 

Wil je nog iets kwijt?


Het is leuk dat de vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Als je als coach of partners weet waar je ongeveer in vast loopt, kun je snel vinden bij welke kaarten je moet zijn. Ik denk dat als alle mensen in Nederland met een relatie dit spel regelmatig zouden spelen, er veel minder relatieproblemen zouden zijn. Prachtig spel voor relatieonderhoud!
Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: