• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-

Kopen bij Thema

Betaalmethoden
Je kunt bij uitgeverij Thema op één van de volgende manieren betalen:
 • Met iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je meteen tijdens het bestelproces de betaling bij je eigen bank afhandelen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
 • Met een factuur. Wij sturen een digitale factuur naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wij besteden alle betaalprocessen uit aan Buckaroo online Payment.
 • Met cadeaubonnen of coupons. Lees de informatie op je cadeaubon of coupon zorgvuldig door. Hierop staat ook je unieke cadeauboncode of couponcode. Zorg ervoor dat je aan de voorwaarden voor inwisseling voldoet. 
   
Bezorgen en verzendkosten
Thema levert je bestelling op werkdagen vóór 23.00 besteld de volgende dag af op het adres dat je hebt opgegeven. Bestellingen die ná 23.00 of in het weekend worden besteld, worden op de eerst volgende werkdag verwerkt en verzonden. 
Het is belangrijk dat je bij je bestelling je adresgegevens goed controleert. Dit voorkomt onnodige vertraging van je bestelling.

Als je een account hebt aangemaakt, kun je de status van je bestelling vinden in je account. Onze bestellingen worden bezorgd door TNT Post en TNT-pakketservice. Als een zending om zijn formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde heeft, wordt het als pakketpost verzonden. In dat geval vind je meestal een zogeheten '3S-nummer' in de bestelstatus van je bestelling. Met dit nummer kun je de verzendstatus van je pakket volgen op de site van TNT Post: www.tracktrace.nl. Pakketten worden overigens over het algemeen op een later tijdstip van de dag bezorgd dan brievenbuspost.

Thema brengt per bestelling een vast bedrag aan verzendkosten in rekening. In Nederland geldt gratis verzending voor bestellingen boven € 20,-. Voor bestellingen tot en met € 20,- bedragen de verzendkosten € 2,95 per bestelling, onafhankelijk van de grootte of zwaarte van het pakket.

Bestellen vanuit het buitenland
Met uitzondering van België kunnen wij orders met een buitenlands factuur- of bezorgadres, niet in behandeling nemen.

Als je wilt bestellen vanuit België stuur je een e-mail naar de klantenservice van Thema: info@thema.nl. Daarin zet je het bezorg- en factuuradres, eventueel een referentie en de artikelen die je wilt bestellen. Als je namens een Belgisch bedrijf bestelt, is het belangrijk dat je het btw-nummer van je bedrijf vermeldt bij je bestelling.
Voor bestellingen die verzonden worden naar België geldt een levertijd van 5 werkdagen. Je ontvangt binnen 7 werkdagen een factuur. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,75 verzendkosten.

De artikelen van uitgeverij Thema zijn vaak ook bij de Standaard-boekhandel in België te verkrijgen of www.proxis.be.

Retourneren
Onder bepaalde voorwaarden kun je artikelen die je bij ons gekocht hebt retourneren.

Beschadigd artikel
Als je een artikel hebt ontvangen dat beschadigd is, ontvang je natuurlijk een nieuw exemplaar van ons. Je moet hiervoor het retourformulier beschadigd artikel downloaden en dat samen met het beschadigde artikel binnen 15 werkdagen na ontvangst, gratis verzenden naar onderstaand adres.

Uitgeverij Thema
Afd. Retouren
Antwoordnummer 10 500
5300 WB ZALTBOMMEL

Niet tevreden, verkeerd besteld of andere reden
Als je om een andere reden een artikel wilt retourneren, moet je het algemene retourformulier downloaden en het volledig ingevulde formulier samen met het artikel binnen 15 werkdagen na ontvangst, gratis verzenden aan:

Uitgeverij Thema
Afd. Retouren
Antwoordnummer 10 500
5300 WB ZALTBOMMEL

Voorwaarden algemene retourzendingen
 • Retourneren kan uitsluitend binnen 15 werkdagen na verzenddatum.
 • Artikelen dienen onbeschadigd te zijn, zonder sporen van gebruik en in de originele verpakking.
 • Stuur altijd de pakbon en/of factuur mee.
 • Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland een artikel naar een antwoordnummer te sturen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.
 • ​Als je een artikel buiten de gestelde voorwaarden, de gestelde retourtermijn of zonder volledig ingevuld formulier retour stuurt, ben je verplicht het artikel gewoon te betalen.​
 • Terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen.
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice: 0418- 68 3700.
Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij