NĂș ruim 40 boeken voor maar 10 euro! tijdens de THEMA Tientjes dagen (t/m 30 november)
THEMA tientjesdagen, klik hier

Over Thema

Al 25 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.

Al onze producten ontstaan vanuit en zijn gemaakt voor de praktijk. Dat maakt de producten van Thema toegankelijk, praktisch en relevant. De onderwerpen waar we in die 25 jaar expert in zijn geworden zijn: leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit, stress- en timemanagement, projectmanagement, communicatie, HRD/HRM en inspiratie-motivatie. En er is een bijzondere plek voor onze producten speciaal voor trainers en coaches.
Kortom, een portfolio waar we trots op zijn!

 

Wat doen wij?

Wij bedenken, maken en verkopen boeken en andere producten (denk bijvoorbeeld aan spellen en waaiers) waarmee mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. Dat doen wij met een behoorlijk aantal auteurs, redacteuren, vormgevers, drukkers en andere freelancers.
Al onze werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Zaltbommel, door het vaste team van Thema. Je kunt onze boeken rechtstreeks bij ons bestellen maar ze zijn ook verkrijgbaar bij de betere boekhandel.

 

Publiceren bij Uitgeverij Thema

Heb je een idee dat je graag bij ons wil publiceren? Lees hier meer over publiceren bij Uitgeverij Thema.

 

Vacatures

Bekijk het actuele aanbod vacatures.