Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

31 dagen challenge

 

 

Elke dag een advies, oefening, nadenkertje of checklist zodat je meer van het leven kan genieten!

Start januari meteen goed. De Vandaag nog #31 dagen Challenge helpt je dagelijks bij het vinden van meer rust of het maken van goede keuzes.

 

Krijg elke dag een advies, oefening, nadenkertje of checklist. Aan het einde van de reeks heb je minstens een stap in een nieuwe richting gezet. Je ziet beter wat je kunt doen om daar te komen waar je naartoe wilt. Gebruik het formulier om je in te schrijven. De Challenge start op 1 januari 2023. Hoeveel dagen doe jij mee?

 

We helpen je jouw goede voornemens vol te houden

Je kent het wel, je neemt je vanalles voor en na een tijdje komt de klad er in. Met de Vandaag nog 31 dagen Challenge werk je aan nieuwe goede gewoontes. Elke dag een klein beetje. De ene dag lees je een artikel van een expert of coach, de andere dag doe je een kleine oefening. Of je krijgt een goed onderbouwd advies wat je meteen kunt uitvoeren. Heel praktisch dus! Schrijf je nu gratis in.

 

Alle artikelen, oefeningen en tips komen uit onze luxe bookazines, de Vandaag nog reeks

Energie, rust, balans

Elke e-mail uit de Vandaag nog 31 dagen Challenge is anders. De ene keer gaat het over meer rust, de andere keer over meer energie. Omdat je niet elke dag hetzelfde nodig hebt. Goede nieuwe gewoontes bestaan uit handelingen waarvan je weet dat ze jou brengen waar je op dát moment behoefte aan hebt. Aan het einde van de Challenge weet je beter wat je op elk moment nodig hebt én je hebt ook de tools om er invulling aan te geven. Die bieden een solide basis voor de rest van het jaar. Je kunt de mails bewaren in een apart mapje en later nog eens rustig teruglezen als je het weer nodig hebt.

 

Bekijk hier een volledige versie van een van de mails als voorbeeld.

voorbeeld vandaag nog challenge

Meer lezen? Bestel dan nu een Vandaag nog luxe bookazine