Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

THEMA Trakteert!

 

Thema trakteert korting

Van 7 tot en met 21 november trakteert Thema op extra voordelige boeken! Profiteer van een uniek aanbod van 47 boeken met tot wel 75% korting. Dat zijn nog eens fijne cadeautjes!

 

Voor iedereen een inspirerend boek

Geef jezelf of een ander een steuntje in de rug cadeau. Met boeken van Gijs Jansen, Petra Kuipers, Joost Crasborn, Bert van Dijk en nog veel meer van onze beste auteurs.

 

Vind jouw perfecte cadeau via de knop, of lees onze tips nog even.

 

ACTIE boeken bekijken

 

Een cadeautje voor jezelf óf een ander.

Oh, die stress! De feestdagen komen eraan, op het werk moet je nog even een sprintje trekken, thuis moet er van alles georganiseerd, en je wilt alvast vooruit kijken naar volgend jaar. Hoe hou je toch al die ballen in de lucht en hoe blijf je groeien als mens? Daar hebben we nou boeken voor. Met praktische handvatten, fijne tips, inspiratie en opdrachten. Kun je gewoon even lezen én doen in je pauze.

 

Keuzestress? Deze bestsellers van Gijs Jansen helpen jouw relatie met jezelf weer te omarmen. 

 

Bekijk de bestsellers

 

Act boek leef in de aanbieding

Bestsellers in de aanbieding!

Hulp voor échte leiders (die het ook niet weten)

Sta jij open voor nieuwe kennis, en hoe ga jij om met verandering? Typische thema’s die iedere leider tegenkomt en iets van moet vinden. En wanneer ben je eigenlijk een leider? Hulp is onderweg! Met deze boeken van Petra Kuipers weet je zo waar jij staat en waar je nog stappen te zetten hebt.

 

Petra Kuipers laat in het boek Navigeren in de mist zien dat niet-weten precies is wat we nodig hebben om de deur te openen naar nieuwe mogelijkheden, creativiteit en andere manieren van samenwerken.

 

Het Boomhutgevoel (gids voor inspirerend projectleiderschap) heeft een positief effect op samenwerken en presteren. Zélfs nadat een project is afgesloten. 

 

Beide boeken zijn nu tijdelijk afgeprijsd van €26.99 naar 13.49  

Leiderschapsboeken in de aanbieding
Stapelen! Coachen en trainen met voordeel

Het nieuwe jaar begint bijna, tijd om die training of cursus even op te schudden. Voeg er een bundel boeken aan toe!  Met deze actie kun je voordelig een van de coach- of trainingsboeken aanschaffen en kijken of het boek past bij je cursus. Om daarna tegen stapelvoordeel in te slaan voor het nieuwe jaar. Dat is een lekkere start!

 

Bekijk hier alle trainers en coachboeken

 

Trainers en coach boeken in de aanbieding
image

Alle boeken in de sale

Elke dag komt er een moment dat je even een duwtje in de rug nodig hebt. Even een herinnering aan jouw focus, aan jouw creativiteit, je eigenwaarde, de stap die je wilde zetten. Investeer in je proces en inspireer jezelf of een ander met een motiverend boek. Met deze actie is dat een kleine moeite, met groot plezier! Zonder dat het heel veel tijd kost.

Aanbiedingen

Blijf op de hoogte

 

Tijdens deze actie versturen wij 2x per week een ACTIEMAIL met alle aanbiedingen op een rij.

 

Daarna ontvang je onze wekelijkse e-mail vol inspirerende blogs, onze nieuwste producten, reviews en tips. Schrijf je in en sla je slag! 

 
 

Wat goed dat je je hebt aangemeld! Je krijgt vandaag nog een e-mail (controleer ook je Ongewenste Mail/Spam) om je aanmelding te bevestigen.