Ontvang een GRATIS bookazine Vandaag nog relaxed op je deurmat!
Ontvang een GRATIS bookazine Vandaag nog relaxed op je deurmat!
Navigatie

Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper en als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. 

 

Door spellen, theater en zelfs Feedback Chocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals Vraag gewoon feedback en de populaire spellen Feedbackkaarten 1Feedbackkaarten 2 en Spelen met talenten. Diverse producten van haar zijn ook in het Engels verkrijgbaar. Haar producten zijn niet alleen zakelijk inzetbaar, maar ook leuk om te spelen in iemands privéleven. Zo is het Familiespel ideaal om te spelen met de familie, tijdens de feestdagen. 


Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van Lomans & de Roy. En bureau dat communicatie- en managamenttrainingen op in interactieve manier verzorgt. Ze onderscheiden zichzelf met leuke voorstellingen. Op een creatieve manier inspireren ze zo de deelnemers door ze een spiegel voor te houden. Zo dagen ze iedereen uit om te blijven werken aan hun professionele ontwikkeling! 

 

Daarnaast maakt Axelle met veel plezier filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’.

Axelle de Roy
Alles van Axelle de Roy