Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Axelle de Roy

Al ruim twee decennia is Axelle de Roy actief als cultuurwetenschapper en trainer. Haar motto is dat leren ook leuk mag zijn.. 

 

Door spellen, theater en zelfs Feedback Chocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals Vraag gewoon feedback en de populaire spellen Feedbackkaarten 1Feedbackkaarten 2 en Spelen met talenten. Diverse producten van haar zijn ook in het Engels verkrijgbaar. Haar producten zijn niet alleen zakelijk inzetbaar, maar ook leuk om te spelen in iemands privéleven. Zo is het Familiespel ideaal om te spelen met de familie, tijdens de feestdagen. 


Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van Lomans & de Roy. Een bureau dat communicatie- en managementtrainingen op een interactieve manier verzorgt. Ze onderscheiden zichzelf met leuke voorstellingen. Op een creatieve manier inspireren ze zo de deelnemers door ze een spiegel voor te houden. Zo dagen ze iedereen uit om te blijven werken aan hun professionele ontwikkeling! 

 

Daarnaast maakt Axelle met veel plezier filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’.

Axelle de Roy
Alles van Axelle de Roy