Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Lia Bijkerk

Drs. Lia Bijkerk is eigenaar van Edufit BV, een onderwijskundig advies- en trainingsbureau gericht op de professionalisering van docenten, trainers en onderwijsorganisaties.

Lia adviseert en coacht, ontwikkelt onderwijs en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van activerende workshops en trainingen. Op de website van Edufit staan haar aandachtsgebieden: ontwerpen, doceren, digitaliseren, toetsen, begeleiden en professionaliseren. Voor iedereen die geïnteresseerd is, deelt Lia haar ervaring op de website van Edufit onder het kopje ‘Kennis delen’ en via haar LinkedIn profiel.

Ze stimuleert persoonlijke én professionele groei, altijd gebaseerd op een stevig fundament van vakmanschap, meesterschap en ICT. Hierbij wordt theorie en wetenschap gekoppeld aan de praktijk.

Haar kernkwaliteiten zijn: doelgericht, enthousiast, zorgvuldig en speels. In het kader van deze laatste kwaliteit is haar quote: “Spelen is een bezigheid die je niet serieus genoeg kunt nemen." Als onderwijskundige is zij afgestudeerd op ‘Spel als leermiddel voor volwassenen’ en dat zie je terug in de boeken en de trainingen van Lia.

Lia hoopt te laten zien hoe je jouw werk als trainer of docent kunt professionaliseren en denkt daarmee een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit van het brede veld van het beroepsonderwijs.
Lia Bijkerk
Alles van Lia Bijkerk