Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Adélka Vendl

Adélka Vendl is arbeids- en organisatiepsycholoog. Na haar studie begon ze als adviseur bij diverse trainingsbureaus. Als snel specialiseerde ze zich in de provocatieve psychologie.

Nieuwsgierig en uitdagend van nature, past de provocatieve werkwijze haar perfect en maakt haar uniek. Vastbesloten om de ins en outs van deze methodiek te leren volgde zij internationaal opleidingen om dit goed in de vingers te krijgen.

In 2006 startte ze haar eigen opleidingsbureau Vendl. Vendl geeft opleidingen, workshops en lezingen in provocatieve psychologie en heeft een privé praktijk. In het bedrijfsleven wordt Adélka vaak gevraagd als het gaat om duurzame gedragsverandering. Ze zorgt voor een frisse en uitdagende kijk op organisatieproblemen en stimuleert daarmee de innerlijke kracht van de eigen medewerkers.

Adélka streeft ernaar om een positieve invloed te hebben op de wereld van morgen. Dat zie je terug in haar lidmaatschap bij The Coaching Fellowship waar ze zich inzet voor ambitieuze en uitzonderlijke vrouwen zodat zij de echte top kunnen bereiken.
Adélka Vendl
Alles van Adélka Vendl