Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Hanneke Moonen

Als oprichter en eigenaar van MOON is Hanneke grondlegger van een praktische en procesgerichte aanpak van strategische personeelsplanning. Met veel plezier heeft ze, samen met duizenden leidinggevenden en HR-professionals, SPP toegepast in verschillende branches en organisaties. Ze is ontwerper, spreker en procesbegeleider van SPP workshops en train-de-trainer trajecten, waarin ze SPP handen en voeten geeft. Juist de valkuilen in het SPP-proces hebben haar visie en aanpak op SPP aangescherpt. Van haar hand is het HOE-boek voor strategische personeelsplanning verschenen.

Ze heeft een rotsvast vertrouwen in de oplossingskracht van mensen in organisaties. In het begeleiden van groepen kiest ze voor interactie, gezamenlijk analyseren en het delen van ervaringen: inspiratie! Haar achtergrond: Personeelwetenschappen, Psychologie en de Train-de-trainer Opleiding van Karin de Galan.

Zij richtte in 2008 haar eigen adviesbureau op: MOON. de professionals van MOON gaan voor samen voorsprong creëren door het sturen op mens en organisatie. Strategisch en praktisch, met oplossingskracht voor vandaag en morgen.
Hanneke Moonen
Alles van Hanneke Moonen