Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Eldert Nieuwenhuize

Met plezier en energie richt Eldert zich op het ontwikkelen en geven van trainingen aan werkzoekenden en werkgevers.

Als trainer is hij gedreven en gericht op het vergroten van kansen voor werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Zijn drijfveer is om van betekenis te zijn voor mensen die vastlopen in hun loopbaan. Door trainingen helpt hij mensen, zodat ze meer zelfvertrouwen, duidelijkheid en richting krijgen in hun loopbaan.

Zijn trainingen stimuleren reflectie op vraagstukken, bevorderen zelfinzicht, vergroten bewustzijn van de huidige situatie en versterken het zelfvertrouwen, waardoor mensen leren om doelgerichte stappen te zetten op de arbeidsmarkt.

 

Daarnaast geeft hij uiteenlopende trainingen aan werkgevers. Al deze werkgevers trainingen zijn gericht op één centraal doel: werkgevers en medewerkers voorzien van kennis, vaardigheden en inzichten om diverse doelgroepen effectief en duurzaam te begeleiden in organisaties en op de werkvloer. Met focus op duurzaam werk voor iedereen.

De missie van Eldert is om praktisch en effectief bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar iedereen mee doet, met of zonder beperking en waar ieders potentieel wordt benut.

Eldert Nieuwenhuize
Alles van Eldert Nieuwenhuize