Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Navigatie

Karin Brugman

Karin (1968) studeerde Algemene Sociale Wetenschappen en kwam vervolgens in het trainersvak terecht. In 2008 besloot ze na tien jaar het trainingsbureau De Boertiengroep te verlaten. Zij doet nu haar werk als opleider, trainer en (relatie)coach vanuit haar eigen bedrijf De Onderstroom Training en Coaching.
Karin is co-auteur van de boeken: Ik (k)en mijn Ikken. Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue. En het handboek voor begeleiders: ‘Coachen met Voice Dialogue.’ Deze boeken gaan over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf met behulp van de methode Voice Dialogue.

Het is het mijn ambitie om mensen te inspireren om in hun talenten te geloven en hun beperkingen te accepteren. Om beelden los te laten over wie je denkt dat je moet zijn of over hoe je leven of je relaties eruit zouden moeten zien. Hierdoor kun je ontdekken wat er eigenlijk is en wat er allemaal op je wacht. Voor mij is humor daarbij een onmisbaar ingrediënt. Het werkt bevrijdend. Het absurde van een bepaalde situatie zien maakt dat je jezelf en de situatie vanuit een ander, milder licht kunt bekijken. Het is lachen door je tranen heen en vaak een eerste stap naar verandering.
Karin Brugman
Alles van Karin Brugman