Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Persoonlijke ontwikkeling
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken?

Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft verschillende kanten, subpersonen, ikken, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken.  Die ikken nemen vaak de regie van je over en beïnvloeden op een zeker moment tot wie je je aangetrokken voelt, en tot wie juist niet. Bestel het boek: Tango van de ikken 
Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken?
Er is geen relatie die zoveel gesprekstof oplevert en waarbij de gemoederen zo verhit raken als een liefdesrelatie. De pijn, het verdriet en de gelukzaligheid die je daarin tegenkomt, kennen we allemaal. Aanleiding genoeg om eens te kijken wat er gebeurt in de interactie van de ikken tussen partners: de tango van de ikken.
 

Jouw ikken in relatie(s)


In dit boek wordt dieper in gegaan op de interactie van de ikken in de (intieme)relatie en wordt duidelijk welke subpersonen daarin een rol spelen. Ook wordt uitgelegd waarom je zo kwetsbaar in deze interactie bent en hoe je dat kunt hanteren. Met dit inzicht kun je op cruciale momenten een
nieuwe vorm in de relatie zoeken om zo weer een liefdevolle band te creëren. Bovendien krijg je praktische handvatten om dat in effectief gedrag om te zetten.
 

Voice Dialogue


De theorie van Voice Dialogue richt niet de aandacht op wat er ‘mis’ is aan jou of je partner – of wat verbeterd moet worden – maar kijkt naar wat er aanwezig is. Accepteer je ikken zoals ze zijn. Leer ze kennen, ontmoet ze, ontdek wat ze je te zeggen hebben. Het is een basis om zicht te krijgen op je innerlijk krachtenveld en wat er speelt tussen twee mensen.
 

Het krijgen van inzicht


In dit boek onderzoek je waarom je soms zo emotioneel bent. Je krijgt inzicht in patronen die je telkens herhaalt. Wat gebeurt er in de interactie van de ikken en welke keuzes maak je? Hoe zijn deze patronen ontstaan? Je krijgt inzicht in het verleden, heden en geeft handvatten voor de toekomst. Hoe pak je het voortaan beter aan en welke stappen ga je zetten in jouw relatie? Het zal je helpen om werkelijke verbondenheid te vinden met je geliefde.
 

Voor wie is dit boek bedoeld?


Het komt van pas als je:
• meer wilt weten over hoe liefde werkt
• hulp kunt gebruiken om beter te communiceren met je partner
• steeds terugkerende ruzies wilt leren voorkomen
• je uitgedoofde relatie nieuw leven wilt inblazen
• negatieve patronen in je relatie wilt leren herkennen en doorbreken
• je tevreden bent in je relatie, en dat graag nog lang zo wilt houden.
Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: