• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
25,-

Awaken your brainpower

haal je potentieel uit de schaduw en wordt sterker, slimmer en succesvoller

9789462661134
Gratis verzending
EUR 25.00 9789462661134 25,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

In dit boek ga jij ontdekken hoe je uit je onbegrensde potentieel kunt putten. Je krijgt inzichten in je brein, je bewustzijn en je volledige potentie. Vervolgens begeleidt het boek je deze potentie te ervaren en hoe dit in jezelf, en in relatie tot anderen, in praktijk te brengen.

Awaken your Brainpower bestaat uit een mix van kennis, inzichten en oefeningen. Het leert je om in jouw doelen te slagen en hierbij slimmer, bewuster en gezonder te zijn.

Je leert onder andere:

* Hoe je binnen vijf minuten in een gewenste mindset komt
* Hoe je je grote dromen in acties vertaalt
* Hoe je delen van je brein 'online' zet
* Hoe je vanuit stress in een staat van diepe rust komt
* Hoe je zonder beperkingen denkt

In zijn lange en brede studiepad zakte Anne-Jean af van HAVO naar MAVO, om uiteindelijk op de MTS Motorvoertuigentechniek te strandden. Tijdens het eerste jaar MBO Internationale Handel en Groothandel, gooide Anne-Jean het roer om en begon hij zich te verdiepen in de werking van het brein en het bewustzijn.
Deze geleerde principes gebruikte hij om één jaar sneller klaar te zijn op het MBO, een propedeuse HBO Management, Economie en Recht af te ronden en uiteindelijk aan twee universiteiten af te studeren als Humanisticus en Medisch Antropoloog en Socioloog.

Door de principes van dit boek ook zelf toe te passen heeft hij een boekenkast aan kennis en een schat aan ervaringen verzameld. Zijn opgedane kennis en ervaringen vormen de basis van dit boek. Deze principes zullen jou helpen om je volledige potentie en dromen op het gebied van werk, studie en persoonlijk leven daadwerkelijk te bereiken.

Anne-Jean de Vries, MA & MSc, is naast auteur ook spreker, trainer, coach, consultant en conceptontwikkelaar. Vanuit zijn eigen integrale visie op mens en maatschappij heeft hij een nieuwe organisatiemethodiek en een nieuwe coachingmethodiek ontwikkeld. Awaken your Brainpower is onderdeel van deze coachingmethodiek.

Anne-Jean houdt zich voornamelijk bezig met duurzaamheid, integraal leiderschap, persoonlijk meesterschap, gezondheid en martial arts. Voor al die zaken is ontwaakte brainpower zeer nuttig.

Over de auteur

Anne-Jean de Vries (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Anne-Jean de Vries
ISBN 9789462661134
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Schrijverspunt
Gewicht 376 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-06-2015
Afmeting 239 x 171 x 15 mm
Aantal bladzijdes 2