• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
22,99

Babe, you got this

van meisje met dromen naar vrouw met succes. advies van 23 girlbosses

9789000355617
Gratis verzending
EUR 22.99 9789000355617 22,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Van meisje met dromen naar vrouw met succes


Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven?


In Babe, you got this. begrijpen Emilie Sobels (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, aan het begin van haar carrière) je vragen. Zij hebben voor dit boek meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeën aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?


Vanuit de verschillende adviezen van deze vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: ‘Babe, you got this.’


 


Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke creatieven en online influencers. Haar doel: mensen samenbrengen zodat netwerken worden vergroot en krachten worden gebundeld. Inmiddels telt Amsterdam twee locaties en is er recent in Rotterdam een vestiging geopend.


Martje Haverkamp is een girlboss pur sang. Zo jong als ze is heeft ze al gewerkt voor bladen als Fashionista en Glamour. Ze is ambitieus, succesvol, maar zag ook de keerzijdes van deze tomeloze ambitie: waarom ging het niet nóg sneller? In Babe, you got this. neemt ze de lezer mee in haar zoektocht naar de levenslessen van vrouwen die een succesvol en gelukkig leven leiden.

Over de auteur

Emilie Sobels (Auteur)

Martje Haverkamp (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Emilie Sobels, Martje Haverkamp
ISBN 9789000355617
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Gewicht 410 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-06-2017
Afmeting 210 x 145 x 20 mm
Aantal bladzijdes 240