• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
30,-

Blended leren ontwerpen

Alles over tools, design en faciliteren

9789462722958
Of je nou op zoek bent naar de juiste blended oplossing voor een traject in jouw organisatie of naar de snelste manier om een superstrakke innovatieve sessie neer te zetten: dit boek is een handige gids.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • State-of-the-art overzicht van het vakgebied blended ontwerpen
  • Veel praktijkvoorbeelden en tips voor tools die je direct kunt gebruiken
  • Met bijdragen van tien professionals uit het vakgebied
Gratis verzending
EUR 30.00 9789462722958 30,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Online leren hoeft helemaal geen slap aftreksel te zijn van een serie bijeenkomsten in een zaaltje. Sterker nog: een doordachte blend van online en offline leren, van groepswerk en individueel werk, van leren op je eigen tijd en leren met anderen tegelijk, is veel effectiever dan de traditionele opzet. Voeg daar nog de voordelen van meer flexibiliteit in tijd en plaats en meer autonomie voor de lerende aan toe, en je begrijpt waarom blended leren niet meer weg te denken is uit het ontwikkellandschap van vandaag.
 
Maar hoe ontwerp je zo’n sterk en innovatief leertraject? Want er is wel veel meer te kiezen dan vroeger. Wie betrek je bij je ontwerp? Welke cruciale keuzes maak je voor de vorm? Hoe kies je de beste tools uit? En waar moet je op letten bij het faciliteren?

In Blended leren ontwerpen geven we je een state-of-the-art overzicht van het vakgebied en krijg je volop handvatten, modellen en tips. Geven we je dé oplossing, dé blauwdruk of dé tool voor blended leren? Nee, daar geloven we niet in.

Jij, als HRD’er, ontwikkelaar of trainer kunt met hulp van dit boek je eigen leerpad kiezen en doorlopen. Of je nou op zoek bent naar de juiste blended oplossing voor een traject in jouw organisatie of naar de snelste manier om een superstrakke innovatieve sessie neer te zetten: dit boek is een handige gids.
Een onmisbaar werk voor de professional die niet wil verdwalen in het grote aanbod. Elke ontwerper (en ik ook) likt er zijn vingers bij af.
Ria van Dinteren, hoofdredacteur TvOO.

Over de auteur

Joitske Hulsebosch (Auteur)

Sibrenne Wagenaar (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Joitske Hulsebosch, Sibrenne Wagenaar
ISBN 9789462722958
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 465 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-05-2021
Afmeting 240 x 170 x 16 mm
Aantal bladzijdes 220

Anderen bekeken ook

HOE-boek voor de trainer
Marcolien Huybers
40,-
Online trainen
Karin de Galan
30,-