• Nu besteld, dinsdag in huis
24,50

Body Mind Release

Hoe onze ballast ons leven regeert

9789090333229
Body Mind Release is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van levensklachten aan te pakken. Niet meer praten maar doen!
Gratis verzending
EUR 24.50 9789090333229 24,50
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

In dit boek beschrijft Hans de Waard, ontwikkelaar van de Body Mind Release methode, hoe wij aan onze ballast zijn gekomen en hoe deze ons leven op alle vlakken regeert. Hans heeft onze ballast volledig in kaart gebracht en biedt je een unieke methodiek om jezelf te bevrijden van deze ballast en om jouw verloren positieve gevoelens terug te halen. Niet meer praten maar doen!

Dit boek geeft jou én professionals zomaar verfrissende en logische antwoorden op veel (levens)vragen en inzicht in de innerlijke oorzaak van levensklachten.

“Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en worden bewuster van zichzelf.”
– Els van Lie Peters, arts & coach

“Ik had nooit verwacht hoe eenvoudig het kan zijn om beperkende gewoontes en struggles in mijn leven los te kunnen laten. Tijdens mijn eigen Body Mind Release traject merkte ik dat ik rustiger werd en meer energie kreeg en dat er wezenlijk iets positiefs in mij veranderde. En, niet alleen bij mij maar ook bij mensen om mij heen. Nou dan heb je mij hoor! Dit boek mensen ... is een dikke vette aanrader!
– Anouk Smulders, tv-presentator & ondernemer

“Ademloos heb ik dit boek gelezen. Ik ben onder de indruk hoe het theoretische kader gecombineerd wordt met de geleerde lessen uit Hans zijn eigen leven, als therapeut en opleider. Een prachtige methodiek die leidt tot meer zakelijk succes en nog belangrijker: persoonlijke groei en geluk.”
– Frank van Zanten, Chief Executive Officer van Bunzl plc & lid van de Raad van Commissarissen van AholdDelhaize NV

Over de auteur

Hans de Waard (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Hans de Waard
ISBN 9789090333229
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Body Mind Release Nederland
Gewicht 325 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-08-2020
Afmeting 215 x 135 x 21 mm
Aantal bladzijdes 224