• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
15,-

Conflicten, hoe ga je er mee om?

9789462723542
Annemieke Nijman (Auteur)
Kort en krachtig boekje over het herkennen en oplossen van conflicten.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Teams & Samenwerken
  • Pak de regie en wordt conflictvaardig
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Erg handig als materiaal bij een training
EUR 15.00 9789462723542 15,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Conflicten

Hoe snel kan een conflict ontstaan op het werk: snel te blussen vlammetjes, woekerende veenbranden en uitslaand vuur. In organisaties komen conflicten op elk niveau voor, van  werkvloer tot en met het niveau van de raad van bestuur. Conflicten zijn altijd duur: ze kosten bakken tijd, geld en energie. Tien tot twintig procent van het verzuim is het gevolg van een arbeidsconflict. Conflicten staan groei en innovatie in de weg. De schade kan enorm zijn. Alle reden dus om heel veel aandacht te geven aan conflicten en dan met name aan: hoe herken ik ze en hoe los ik ze op?

Conflicten, hoe ga je ermee om? laat zien hoe conflicten werken en welke positieve invloed je er zelf op kunt hebben. Doel van dit boekje is om mensen (en hun omgeving) conflictvaardiger te maken. Zodat ze hun tijd en energie kunnen steken in de dingen die wel wat opleveren. .

Over de auteur

Annemieke Nijman (Auteur)

Drs. Annemieke Nijman (1969) van Op het Balkon is een ervaren gedragscoach en bemiddelaar/mediator. Zij begeleidt individuen en teams. Annemieke is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten.

In al haar werk wil Annemieke mensen op een plezierige manier prikkelen en ‘uitdagen’ om: naar zichzelf te kijken, de regie te pakken, zich uit te spreken, in actie te komen, problemen aan te pakken, te experimenteren etc. Ze koppelt in haar werk scherpe observaties aan doeltreffende interventies, met gevoel voor mensen en de nodige portie humor. Haar stijl is uitnodigend en direct (betrokken confronterend), met veel ruimte en oprechte aandacht voor de ander. Annemieke inspireert anderen graag tot beweging. Meer informatie: www.ophetbalkon.nl

Specificaties

Auteur(s) Annemieke Nijman
ISBN 9789462723542
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 21-11-2022
Aantal bladzijdes 56
Gewicht 105 gr
Afmeting 213 x 150 x 7 mm