• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
22,50

De kracht van creatie

Vind je bestemming

9789463653657
Gratis verzending
EUR 22.50 9789463653657 22,50
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

HOE ?
Weet je wat je wilt? Maak je de juiste keuzes? Ontdek en realiseer je je dromen?
Weet je wat je kunt? Weet je wie je bent?

Door het ontwikkelen van je eigen
Schepperskracht
ontdek je wat je écht wilt en hoe je dit bereikt. Schepperskracht is jouw creatiekracht die verbonden is met je levensdoelen. Het is persoonlijke levenskunst omdat je bewust vorm geeft aan je verlangen. Je vindt hierdoor jezelf en je bestemming.
Het schepperswiel
geeft je grip op het leven waarnaar je verlangt. Door middel van 5 vragen en 13 vaardigheden ontstaat jouw levensstuur waardoor je richting kunt gaan geven aan wat je écht wilt. Je ervaart een leven in vrijheid als je werkelijk kunt zijn wie je bent door het leven te creëren (en bij te dragen aan dat) wat helemaal bij je past.

Dit is een levenshandboek vol inspiratie, helderheid, perspectief, kracht en levenslust voor mensen die toe zijn aan echte veranderingen in hun leven. En daar zelf sturing aan willen geven. Jij verdient het beste. Ga daarvoor.

‘Je vindt je bestemming door te creëren waarnaar je verlangt.’

Chantal Trigallez is gespecialiseerd in het stimuleren van schepperskracht bij individuen en groepen. Ze ontwikkelde het schepperswiel als praktisch hulpmiddel voor mensen en organisaties die sturing willen geven aan concrete, positieve veranderingen en resultaten. Ze onderzocht, ontdekte en beschreef het HOE achter het bezielde creatieproces. Dit zijn de vragen en vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen manifesteren waarnaar je verlangt als mens, groep of organisatie. Schepperskracht, het schepperswiel en de scheppersacademie zijn ontwikkeld door meer dan 25 jaar praktijkervaring met het trainen van creatieve processen binnen (non-)profit organisaties, trainingscentra en haar eigen talentontwikkelingsschool.

Over de auteur

Chantal Trigallez (Auteur)

Margriet Weernink (Illustrator)

Specificaties

Auteur(s) Chantal Trigallez, Margriet Weernink
ISBN 9789463653657
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Elikser B.V. Uitgeverij
Gewicht 642 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 04-09-2021
Afmeting 225 x 160 x 31 mm
Aantal bladzijdes 341