• Nu besteld, dinsdag in huis
25,-

De ontdekkingsreis naar jezelf

9789492632128
Gratis verzending
EUR 25.00 9789492632128 25,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

In De ontdekkingsreis naar jezelf neemt Marianne Olink Kamphuis jou mee in haar ervaringen in hoe je oude patronen kan doorbreken en een meer liefdevolle houding naar jezelf kan krijgen. Met voorbeelden uit haar eigen leven en haar praktijk geeft ze jou als lezer inzichten in hoe jij bent geworden wie je bent en krijg je meer begrip voor de mensen om jou heen.
Marianne vertelt jou over eerst over de rol van de wereld en de huidige tijdperken en welke kansen dat met zich meebrengt. Vervolgens vertelt zij diepgaand over de emotionele en fysieke effecten van de chakra’s op jouw zijn en functioneren. Door te kijken wat er nu in jouw wereld is, kan jij de bron herleiden en begrip krijgen voor waar bepaalde emoties en klachten vandaan komen.

In het laatste deel gaat Marianne met jou de diepte in. Ze laat je door persoonlijke voorbeelden op een ander manier naar je ouders en jezelf kijken. Je krijg door hoe je eigenlijk spiegels voor elkaar bent. Ook moedigt zij je aan om verantwoordelijkheid te gaan nemen voor jouzelf, jouw patronen en blokkades te gaan doorbreken en het levensspel te gaan spelen.

Lees De ontdekkingsreis naar jezelf met een open hart en sta het toe je te raken. Kies waar je kan voor een meer liefdevolle houding naar jezelf. Laat je helen en ga jouw eigen liefdevolle ontdekkingsreis naar jezelf aan.

Over de auteur

Marianne Olink Kamphuis (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Marianne Olink Kamphuis
ISBN 9789492632128
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Walking My Revolution
Gewicht 284 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 24-03-2021
Afmeting 228 x 153 x 10 mm
Aantal bladzijdes 162