• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
33,69

De psychologie van ReflAction

Word systeembeheerder van je eigen leven

9789090362250
Ans Tros (Auteur)
Eindelijk een handleiding om je eigen psyche en gedrag te doorgronden en beïnvloeden. Met de direct toepasbare ReflActionmodellen leer je samenwerken met de unieke kracht van je bewustzijn.
Gratis verzending
EUR 33.69 9789090362250 33,69
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Bewust te worden van je bewustzijn, je sleutel tot zelfbevrijding

De psychologie van ReflAction is het resultaat van mijn levenslange nieuwsgierigheid naar de werking van ons bewustzijn en de wijze waarop we als mens leven en leren. We leven allemaal in onze eigen versie van ‘de’ werkelijkheid, een werkelijkheid waarin ervaringen waarvoor we geen taal of referentiekader hebben, weinig bestaansrecht krijgen.
Als mens zijn wij echter oneindig bewustzijn. Met De psychologie van ReflAction als handleiding ga je ontdekken wat de onmetelijke kracht van je bewustzijn is en hoe je jouw unieke zijnskwaliteiten kunt leven. Je leert de gebruiksaanwijzing van jouw psyche, jouw perceptie en je totale systeem, doorgronden in relatie tot jouw huidige realiteit. Je wordt de systeem¬ beheerder van je eigen leven.
Het is een praktische bewustzijnspsychologie. ReflAction betekent het bewust inlassen van een tussenmoment waarop je voordat je handelt heel kort pauzeert bij een gevoel, een gedachte of impuls. Zo ontdek je de automatismen en de patronen die jou belemmeren en kun je bewuster kiezen om anders te handelen en te experimenteren.
Met behulp van ReflAction kun je:
• √ de diepere betekenis ontdekken achter ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen
• √ trauma’s uit je verleden loslaten en lichaam en geest helen;
• √ leren om je vanuit vrijheid te verbinden en 100% eigenaarschap te nemen;
• √ bruggetjes ontdekken naar wat zich wil aandienen in je leven en zo bewust een toekomst creëren die past bij je diepste verlangens.
ReflAction helpt je om je hoofd, hart en buik te verbinden. Je kunt de vaardigheden, oefeningen en theorie inzetten voor jezelf en voor het coachen en begeleiden van anderen.
Mijn diepste verlangen is dat zoveel mogelijk mensen vanuit de verbinding met hun hart hun leven en werk vormgeven en daarmee een leven in verbinding ervaren.
Ans Tros is psychologe, ondernemer en auteur. Zij is medeoprichter van SchoolvoorCoaching en was tot het voorjaar van 2022 actief als creatief directeur. Zij publiceerde in 2002 Dynamisch Coachen (9e druk) en in 2009 Leiderschap door (zelf)coaching. In de afgelopen 12,5 jaar heeft zij het gedachtengoed over de psychologie van Jung, systeemdenken en lichaams- werk vertaald in ReflAction trainingen.

Over de auteur

Ans Tros (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Ans Tros
ISBN 9789090362250
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 658 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 18-08-2022
Afmeting 220 x 171 x 19 mm
Aantal bladzijdes 264