De weg naar ware vrouwelijke kracht

9789078459613
Gratis verzending
EUR 21.00 9789078459613 21,-
  • Momenteel niet leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Gerda Beckers is een veelzijdig getalenteerd kinesitherapeute/fysiotherapeute die zich door de jaren heen verder bekwaamd heeft in relaxatietherapie, psychomotorische therapie, acupressuur, cranio-sacraal therapie, cranio-connectieve therapie en orthomoleculair voedingsconsulent. Toen zij een opleiding evolutiepsychologie volgde, betekende dat een diep transformatieproces in haar eigen leven en ontwikkelde zij een therapeutische eigenheid die erg gewaardeerd wordt. Al jaren bestudeert zij de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel. Zij behandelt en begeleidt haar patiënten op een zachte, integrale, unieke wijze en coacht naar een diepe innerlijke heling waardoor klachten en ziektesymptomen verminderen en zelfs genezen. Daarnaast hecht ze ook veel belang aan een persoonlijk afgestemd voedingspatroon om op een natuurlijke manier het lichaam opnieuw naar evenwicht te ondersteunen.

Haar eigen leven is doorspekt geweest van moeilijke situaties. Op een bepaald moment haatte ze haar leven, haar vrouw-zijn en walgde ze van mannen en hoe die haar behandelden. Ze begon een spirituele zoektocht naar haar diepere kern, ontdekte haar ware vrouwelijke kracht en kon het leven opnieuw omarmen. Dit boek vertelt haar verhaal, haar weg naar ware vrouwelijke kracht en geeft talrijke beklijvende voorbeelden uit haar eigen leven en dat van haar patiënten. Het is pas als ze de liefde voor zichzelf ontdekt had, dat ze het op een verbindende manier met anderen kon delen.

Op een inspirerende wijze wordt beschreven hoe je zelf het gevoel en de verbinding met je innerlijke kern kan herstellen en hoe je daardoor opnieuw in je ware kracht kan komen. Een bezielend boek voor vrouwen én mannen die het oergevoel met zichzelf willen herstellen en zichzelf willen bevrijden van beklemmende destructieve overtuigingen en ervaringen die ziek maken en allerlei klachten uitlokken.

Het hele verhaal van ontwikkeling naar ware vrouwelijke kracht staat bovendien niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de grote evolutie van het hele universum. Dramatische gebeurtenissen als aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, globale opwarming van de aarde, de Grote Galactische Golf, misschien een nieuwe ijstijd, leiden een nieuw tijdperk in. Gelijktijdig voedt dit de evolutie naar een nieuw hoger bewustzijn van de mensheid en ware vrouwelijke kracht is daar een zeer wezenlijk onderdeel van.

Over de auteur

Gerda Beckers (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Gerda Beckers
ISBN 9789078459613
Uitvoering Paperback
Uitgeverij aquaZZ
Gewicht 361 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 16-10-2017
Afmeting 215 x 145 x 20 mm
Aantal bladzijdes 228