• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
49,95

Design denken & doen

9789462762718
Gratis verzending
EUR 49.95 9789462762718 49,95
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, klantbehoeften en zorgbehoeften hebben een steeds kortere levensduur. De technologische mogelijkheden veranderen voortdurend, vaak op een onvoorspelbare en onvoorziene manier.

Als je succesvol wilt zijn in de wereld van vandaag zul je de wereld van morgen moeten ontwerpen. Denk als een ontwerper. Ontwerpers hebben altijd al met onzekerheid te maken gehad en weten daar juist hun voordeel mee te doen. Je hebt de juiste mindset, tools en vaardigheden nodig om onzekerheid te omarmen.

In 'Design Denken & Doen' vind je tools, zoals het 5 Bold Steps Vision® Canvas, het Context Canvas en het Waardepropositie Canvas, die nodig zijn om innovaties vanuit een menselijk perspectief te ontwerpen. Het leert je de vaardigheden die teams tot snelle en betere inzichten brengen. Design Denken & Doen zorgt voor een frisse mindset die je helpt gebruikers echt te begrijpen en innovatieve oplossingen te bedenken. De talloze praktijkvoorbeelden laten je zien hoe anderen dit in praktijk hebben gebracht.

Waar wacht je nog op? Breng je team bij elkaar, ontwikkel de mindset van een ontwerper en begin met het ontwerpen van een betere wereld.

'Design Denken & Doen' is een spin-off van 'Ontwerp Betere Business'. Waar 'Ontwerp Betere Business' zich richt op business developers en ondernemers, is 'Design Denken & Doen' geschreven voor ontwerpers van werkende, toekomstbestendige oplossingen voor vraagstukken in onder andere zorg en welzijn, hospitality en het openbaar bestuur. Het is ook bij uitstek geschikt voor studenten van diverse opleidingen in het hoger onderwijs.

Over de auteur

Patrick van der Pijl (Auteur)

Erik Prins (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Patrick van der Pijl, Erik Prins
ISBN 9789462762718
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Koninklijke Boom Uitgevers
Gewicht 706 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-10-2018
Afmeting 243 x 192 x 22 mm