• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
50,-

Evidence-based trainen

44 slimme interventies voor maximaal resultaat

9789462723924
4.7666666666667 1 15 5
15 Recensie(s)
Iedere trainer wil leuke én effectieve trainingen geven, met maximaal resultaat voor de deelnemer. Dit boek vertelt je vanuit praktijk en vanuit de wetenschap hoe je dat het beste doet.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Een must-have voor iedere trainer die het vak serieus neemt
  • Het eerste boek dat de wetenschap van trainen praktisch maakt
  • Karin de Galan is dé Nederlandse autoriteit als het gaat over trainen
Gratis verzending
EUR 50.00 9789462723924 50,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Als professioneel trainer streef je naar geweldige trainingen waarin deelnemers geboeid leren en die veel transfer hebben. In de praktijk ontdek je steeds meer over wat werkt; je leert en verbetert jezelf continu. Dat is natuurlijk prima, maar het kan handiger. Met dit boek maak je in één keer een enorme sprong in je professionele ontwikkeling.

 

Train-de-trainer Karin de Galan en onderzoeker Peter Baggen hebben hun krachten gebundeld en combineren praktijk met wetenschap. In Evidence-based trainen delen zij al hun inzichten om niet steeds betere, maar direct de meest effectieve én leukste trainingen neer te zetten.

 

Maak kennis met de wetenschap van het trainen, in praktijkgerichte hapklare brokken:
•    44 prachtige onderzoeken naar trainingsinterventies met verrassende conclusies, direct vertaald naar jouw training;
•    een excellente leertheorie die verklaart hoe deelnemers nieuwe vaardigheden leren;
•    een praktisch model voor trainingen in 4 stappen;
•    7 meta-evaluaties die laten zien hoeveel verschil evidence-based trainen maakt in de praktijk.

 

Aan het eind neemt Karin de Galan haar eigen methode van de glijbaan en de trap onder de loep en spaart ze zichzelf niet. Want ook de trainingen van Nederlands bekendste trainer bleken écht nog beter te kunnen. 

 

Een boek van Karin de Galan betekent altijd een lekker concreet, helder geschreven en goed onderbouwd verhaal. Niet voor niets is zij al jaren toonaangevend in de trainingswereld. Maar in dit nieuwste boek heeft zij een alles veranderende extra toegevoegd: de wetenschap die onder de trainerspraktijk ligt.   

 

Dit is echt een must-have en een eye-opener voor alle trainers die hun vak serieus nemen. Er blijkt namelijk wel degelijk een bewezen beste aanpak te zijn voor je training.

 

👉 BONUSMATERIAAL: Klik hier om een pdf te openen en het eerste deel van het boek (Albert Bandura over trainen) te lezen.

'De 44 interventies die in dit boek worden gepresenteerd, zijn niet alleen evidence based; ze zijn een blauwdruk voor het realiseren van effectieve, impactvolle training die deelnemers motiveert, hun vaardigheden versterkt, en hen in staat stelt om zelfstandig verder te leren. Karin en Peter laten je meekijken naar hoe het experiment is opgezet, laten uitkomsten zien, vertellen welke verklaring de onderzoekers hebben én wat ze er zelf over denken. Dit boek is daarmee van ongekende waarde voor elke trainer die het principe van een leven lang leren hoog in het vaandel heeft. De nieuwe inzichten vereisen een open blik en doorzettingsvermogen, maar beloven de vertrouwde aanpakken te overstijgen. De diepgang maakt dit tot een boek dat je er steeds weer bij zult moeten pakken om het je helemaal eigen te maken. Dat maakt het echter niet tot zware kost. Steeds wordt nadrukkelijk de verbinding met de praktijk gelegd en zien we de humor die we kennen uit eerdere boeken van Karin.'
Karima Matser - Voorzitter NOBTRA

Over de auteur

Karin de Galan (Auteur)

Karin de Galan: Inspirerende trainer en auteur

Karin de Galan is een bevlogen trainer met ruim twintig jaar ervaring. Ze heeft meerdere boeken geschreven voor trainers en een eigen didactisch model ontwikkeld. Goed voor de groep (Thema 2012, 2013), Van deskundige naar trainer (Thema 2015) en Online Trainen (Thema 2023) zijn bestsellers in trainersland. Via haar bedrijf Karin de Galan school voor training biedt zij opleidingen en trainingen aan voor trainers. Haar deskundigheid en succesvolle aanpak maken haar een veelgevraagde spreker op conferenties en andere evenementen. 


Bekijk alles van Karin de Galan

Peter Baggen (Auteur)

Peter Baggen is opgeleid als filosoof en sociaal wetenschapper (gepromoveerd in 1998). Sinds 2008 is hij verbonden aan de School voor Training.
Bekijk alles van Peter Baggen

Specificaties

Auteur(s) Karin de Galan, Peter Baggen
ISBN 9789462723924
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-04-2024
Aantal bladzijdes 336
Gewicht 692 gr
Afmeting 240 x 169 x 23 mm

Anderen bekeken ook

Van deskundige naar trainer
Karin de Galan, Maaike Blom
30,-
Trainingen ontwerpen
Karin de Galan
30,-
Online trainen
Karin de Galan
30,-
Goed voor de groep
Karin de Galan
30,-