• Nu besteld, dinsdag in huis
21,99

De kracht van kwetsbaarheid

heb de moed om niet perfect te willen zijn

9789400502482
Brené Brown (Auteur)
Leer perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.
Gratis verzending
EUR 21.99 9789400502482 21,99
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

  • Bestseller!
  • Leer kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan
Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico's zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd?

Kwetsbaarheid als basis van alle mooie dingen in het leven
We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico's. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.

Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Over de auteur

Brené Brown (Auteur)

Dr. Brené Brown is als docent en onderzoeker verbonden aan de universiteit van Houston. De presentatie die ze in 2010 op de TEDxHoustonconferentie gaf staat met meer dan 11 miljoen kijkers in de top-10 van meest bekeken TED-filmpjes. Ze is tevens auteur van de New York Times-bestseller De kracht van kwetsbaarheid en De moed van imperfectie. Ze heeft een vaste column in O Magazine en is een veelgevraagd spreker. Brené woont in Houston met haar echtgenoot Steve en hun twee kinderen Ellen en Charlie.

Specificaties

Auteur(s) Brené Brown, Marijke van der Horst
ISBN 9789400502482
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Gewicht 370 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 03-04-2013
Afmeting 216 x 140 x 24 mm
Aantal bladzijdes 240