Leren organiseren

Maximale impact met L&D

9789462724181
Maak je L&D-afdeling slimmer en effectiever met deze inzichten uit de praktijk. Kies voor ambitie en focus en leid je team naar maximale impact in de organisatie.
  • Met best practices uit meer dan 100 L&D afdelingen
  • Toegankelijk, herkenbaar en praktijkgericht geschreven
  • Met een inzichtelijk model voor sturing op ontwikkeling
Gratis verzending
EUR 30.00 9789462724181 30,-
  • Leverbaar vanaf 24-09-2024
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Leren organiseren: Jouw ultieme gids voor een slimmere, betere en klantvriendelijkere Learning & Development-afdeling.

 

Het runnen van een L&D-afdeling is geen dag hetzelfde en verre van eenvoudig. Je jongleert met de uiteenlopende behoeften van je klanten, elk met hun unieke wensen en uitdagingen. Niet elke klant of elk vraagstuk heeft dezelfde prioriteit. Maar zonder duidelijke focus verdwaal je in de dagelijkse hectiek. Je loopt het risico te verworden tot een operationele duizendpoot, altijd druk maar nooit echt effectief.

 

'Leren organiseren' vormt de perfecte schakel tussen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Het reikt je de inzichten en tools aan om de dienstverlening van je L&D-afdeling efficiënter te maken en leert je ook hoe je als L&D-adviseur meer impact kunt hebben. Deze twee elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; succes is enkel mogelijk als zowel je strategie als de vaardigheden binnen je team optimaal zijn.

 

Met ervaring in meer dan 100 L&D-afdelingen, van overheidsinstellingen tot de retail, industrie en financiële sector, brengt auteur Guus van Deelen een schat aan kennis mee. Hij deelt niet alleen inzichten en best practices, maar ook de lessen die hij leerde uit de uitdagingen die hij tegenkwam. Dit alles heeft hij gebundeld in een helder model dat je meteen kunt toepassen in je eigen praktijk. Je leert je ambities scherper te definiëren en ontwikkelt een plan dat niet alleen visie biedt voor de toekomst, maar ook praktische acties bevat om direct mee aan de slag te gaan.

Over de auteur

Guus van Deelen (Auteur)

Guus van Deelen is een kritische denker en heeft zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van L&D-management. Met een indrukwekkende staat van dienst in leidinggevende L&D-functies bij vooraanstaande multinationals heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd. 


Bekijk alles van Guus van Deelen

Specificaties

Auteur(s) Guus van Deelen
ISBN 9789462724181
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 24-09-2024
Aantal bladzijdes 192

Anderen bekeken ook

Beter, leuker, sneller
Barend Last, Ilona Boomsma, Jean-Luc Laval
29,95
In de leerstand
Isolde Kolkhuis Tanke
34,95
Als alle breinen werken
Saskia Schepers
22,99