• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
32,50

Meer zien van jezelf

Anders leren kijken

9789083296340
Rens van Loon (Auteur), Ymke van Zwet (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
Gratis verzending
EUR 32.50 9789083296340 32,50
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

‘Voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen. Een unieke kans om anders te kijken naar jezelf en te groeien in het leven.’

Hoe ervaar jij jezelf eigenlijk? Wie ben je? Wat wil je? Vragen die alleen jij kunt beantwoorden. Dit boek helpt je daarbij en maakt je wegwijs in het complexe proces van bewustwording (begrijpen) en zelfsturing (veranderen). Om zo anders te kijken naar wie je bent en wat je in het leven wil bereiken.

Wij mensen zijn een product van onbewuste en bewuste constructen, gevormd door een eigenaardige mengeling van toevallige factoren en bewuste keuzes. Meer zien van jezelf laat je inzien hoe je jezelf kunt (om)vormen en hoe je bepaalde patronen in je leven bewuster kunt aanspreken en veranderen. Je leert anders te kijken naar je zelf.

Dat zelf bestaat uit vele ‘ikken’ die in verschillende situaties naar voren komen. Het kan zijn dat je soms de verkeerde ‘ik’ inzet. Gewoon, omdat je dat altijd zo deed. Het boek biedt oefeningen om dat te veranderen en met jezelf en anderen in dialoog te gaan. Ook onderzoek je welke ‘ik’ je nodig hebt in een bepaalde situatie. Een belangrijke vaardigheid hierbij is ‘echt luisteren’ zonder te oordelen.

Door de handige technieken die de auteurs hebben ontwikkeld, leer je bewust te worden van jezelf en je gedachten. Je ontdekt hoe je verschillende aspecten van jezelf in balans kunt brengen en grip krijgt op wat je voelt. Om echt te durven ervaren wat je meemaakt. De kaarten die in het boek zijn opgenomen maken het mogelijk om de vragen ook met anderen te onderzoeken.

Meer zien van jezelf geeft je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om tot een hoger zelfbewustzijn te komen, betere relaties met anderen te ontwikkelen en meer richting in je leven te vinden.

Over de auteur

Rens van Loon (Auteur)


Ymke van Zwet (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Rens van Loon, Ymke van Zwet
ISBN 9789083296340
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 17-05-2023
Aantal bladzijdes 160
Gewicht 693 gr
Afmeting 245 x 245 x 15 mm