• Nu besteld, dinsdag in huis
19,99

Omdat ik het zeg

- en andere tegendraadse prikkels voor managers

9789462720190
Marianne Busard (Auteur), Wim Geerts (Auteur), Petra Sevinga (Auteur), Jeroen van der Wouw (Auteur)
4 1 1 5
1 Recensie(s)
Tegendraadse prikkels voor leidinggevenden
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie
  • Tegendraadse prikkels voor leidinggevenden
  • Tegendraads, verwarrend, confronterend, stimulerend en uitdagend
  • Onmisbaar voor inspirerende leidinggevenden
EUR 19.99 9789462720190 19,99
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Er zijn hele bibliotheken volgeschreven met theorieën over leiderschap, recepten voor succesvol management, bouwstenen voor high performance en eigenschappen voor inspirerende leiders. De auteurs van Omdat ik het zeg, alle vier ervaren trainers/consultants op het gebied van Leiderschap & Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen, geloven echter helemaal niet in managementrecepten. Het complexe vak van de leider/manager laat zich niet vangen in "doe zus" en "doe zo" tips.

Geen kant-en-klare antwoorden

Omdat ik het zeg vertelt je dus niet hoe het precies moet, werkt of hoort. Met korte, krachtige en tegendraadse prikkels zetten de auteurs je aan het denken over je rol als leidinggevende. Ze willen je verwarren, door elkaar schudden, stimuleren en je uitdagen om het hartgrondig met ze oneens/eens te zijn.

Je hebt een prachtig vak dat impact heeft op de mensen om je heen. Kies je eigen waarheid en doe er iets moois mee... maar dat was je toch al van plan!

Over de auteur

Marianne Busard (Auteur)

Marianne Busard werkt bij Schouten & Nelissen als senior trainer/adviseur leiderschap. Zij gunt leidinggevenden het voor de hand liggende te pakken te krijgen, en daagt hen daarnaast uit verder te reiken.

Wim Geerts (Auteur)

Na een loopbaan van techniek en management in de industrie, traint en coacht Wim Geerts sinds 2001 leidinggevenden en organisaties uit diverse sectoren. Sinds 2006 doet hij dat vanuit Schouten & Nelissen.
Bekijk alles van Wim Geerts

Petra Sevinga (Auteur)

Petra Sevinga is senior trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen voor Leiderschap en begeleidt, traint en adviseert managers.
Bekijk alles van Petra Sevinga

Jeroen van der Wouw (Auteur)

Jeroen van der Wouw werkt bij Schouten & Nelissen als senior consultant leiderschap, organisatie & teams. Hij vindt dat iedere medewerker een goede leidinggevende verdient, en dat ieder team tot grote prestaties in staat is. Op een dynamische manier brengt hij leidinggevenden en teams in beweging.

Specificaties

Auteur(s) Marianne Busard, Wim Geerts, Petra Sevinga, Jeroen van der Wouw
ISBN 9789462720190
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 227 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-10-2015
Afmeting 210 x 141 x 12 mm
Aantal bladzijdes 120

Anderen bekeken ook

Waarom daarom
Johannes de Geus, Jolanda Bouman
29,50