• Nu besteld, dinsdag in huis
25,-

Teamability

Zo vorm je extreem gemotiveerde teams

9789462721999
Onderwerp: Leiderschap, Teams & Samenwerken
  • Nog nooit was het Korps Commandotroepen zo open over hun aanpak voor teamvorming
  • Een no-nonsense methode waarmee ieder team uitgedaagd wordt om te willen winnen
Gratis verzending
EUR 25.00 9789462721999 25,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Zo vorm je extreem gemotiveerde teams
Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé methode om in iedere organisatie teams te vormen die het hoogst haalbare nastreven en die maar één ding willen: winnen! 

De ultieme vorm van agile werken
Commando’s staan bekend om hun actiegericht handelen, besluitvaardigheid, creatieve denkwijze en aanpassingsvermogen in stressvolle en veranderlijke situaties. Ze benaderen uitdagingen en kansen op  onnavolgbare wijze. Deze ultieme vorm van agile werken leidt tot uitzonderlijke prestaties.

Op kantoor hebben we niet iedere dag een levensgevaarlijke missie uit te voeren. Maar de slagkracht van een commandoteam is bereikbaar voor alle teams. Leer welke impact missie, opdracht en processen hebben op vertrouwen en mentaliteit van de mensen in het team. Begrijp hoe teams om kunnen gaan met weinig informatie en toch de opdracht met succes kunnen afronden. Ontdek hoe teams blijven presteren, ook onder zware druk. 

Wie de teamcultuur beheerst, beheerst het resultaat. In een constant veranderende wereld is het hoogste niveau van teamwork, Teamability, je beste wapen.
Wat jij doet is uitstekend beschrijven wat vele generaties commando’s al jaren voelen maar moeilijk onder woorden kunnen brengen. Knap gedaan! Bedankt voor je teamgeest.
Commandant Korps Commandotroepen, kolonel René van den Berg

Over de auteur

Roderick Göttgens (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Roderick Göttgens
ISBN 9789462721999
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 313 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 24-06-2019
Afmeting 208 x 140 x 15 mm
Aantal bladzijdes 160