• Nu besteld, dinsdag in huis
20,-

Tips & Tools voor managers

9789462722941
Onderwerp: Leiderschap
  • Herziene uitgave van een jarenlange bestseller!
  • Al meer dan 10 jaar een hardloper
  • Alle vaardigheden komen kort en bondig aan bod
Gratis verzending
EUR 20.00 9789462722941 20,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Tips en tools voor managers boek

Hoe stuur je je mensen het beste aan? Hoe delegeer je taken? Hoe coach je je medewerkers en houd je hen gemotiveerd? Hoe bevorder je de samenwerking binnen je team? En hoe ga je om met verandering, de enige constante tegenwoordig? 

Alle vaardigheden die je als leidinggevende nodig hebt, komen kort en bondig aan bod in De belangrijkste Tips & Tools voor managers: problemen oplossen, omgaan met feedback, argumenteren, conflicthantering, vergaderen, creatief denken, onderhandelen en lastige gesprekken voeren. Daarnaast komen stressen timemanagement aan de orde. Vaardigheden die het leven voor jou persoonlijk wat makkelijker kunnen maken.

Of je nu begint als leidinggevende of een ervaren manager bent, je kunt met dit boek je voordeel doen. Voor de startende leidinggevende geeft het antwoord op de vragen ‘Hoe pak ik dit nu weer aan?’ en ‘Doe ik het wel goed?’. Voor wie langer in het vak zit, is het een handig, compact naslagwerk dat de vraag ‘Hoe zat het ook alweer?’ beantwoordt.

De belangrijkste Tips & Tools voor managers is een herziene uitgave van een boek dat al jaren lang een van onze bestsellers is. Ieder jaar kopen weer talloze startende managers dit boek omdat zij ervaren dat leidinggeven lastiger is dan zij gedacht hadden. Het is dan ook een basisboek dat je in huis moet hebben!

Over de auteur

Jolanda Bouman (Auteur)

Jolanda Bouman is een energieke duizendpoot met twee bedrijven: tekstbureau Berend & Bouman en coachingspraktijk Castanea Coaching.
Bekijk alles van Jolanda Bouman

Specificaties

Auteur(s) Jolanda Bouman
ISBN 9789462722941
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 223 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-04-2021
Afmeting 160 x 120 x 9 mm
Aantal bladzijdes 248