• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
30,99

Toponderhandelaars

9789462721456
5 1 1 5
1 Recensie(s)
Onderwerp: Leiderschap, Communicatie & Presentatie
  • Inclusief interviews met toponderhandelaars
  • Alles om het beste uit iedere onderhandeling te halen én je relatie met de 'tegenpartij' te verbeteren.
Gratis verzending
EUR 30.99 9789462721456 30,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Onderhandelen doen we dag in dag uit, en toch zijn er maar weinig mensen die zich er echt in bekwamen. Dit boek, met een voorwoord van Harvard-professor Robert C. Bordone, leert je hoe je uit elke onderhandeling meerwaarde kunt halen. En dat terwijl je de relatie verbetert met diegene met wie je onderhandelt.

 
Veel mensen zijn getraind op de theoretisch ‘juiste’ manier van onderhandelen, maar in de praktijk zie je vaak dat ze keuzes maken die helemaal verkeerd uitpakken. Irrationele keuzes. Toponderhandelaars voorziet in de behoefte aan concrete adviezen van ervaren onderhandelaars om dat te voorkomen. Ook geeft het boek inzicht in hoe beroemde onderhandelingen zijn verlopen. Vaak gaat bij de onderhandelingen de aandacht achteraf namelijk alleen uit naar de resultaten ervan. Lessen over het onderhandelingsproces gaan vaak verloren.

Toponderhandelaars

In dit boek krijg je inzicht in de rijke praktijk achter de theorie van Harvard. Je leest de verhalen van Nederlandse toponderhandelaars over hun ervaringen met onderhandelen, je ontdekt waar zij het meest op letten tijdens een onderhandeling, en krijgt een aantal gouden tips.
Op basis van hun verhalen hebben we het kader van methodisch onderhandelen ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat je nooit meer in je oude valkuilen stapt.
 
Aan het woord komen onder anderen minister-president Mark Rutte, president-directeur Marjan van Loon van Shell, Neelie Kroes (Uber/Salesforce), Ed Kronenburg (ambassadeur in Peking), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Stientje van Veldhoven (staatssecretaris I&W), Wereldbank-directeur Frank Heemskerk en Edith Schippers, oud-minister van VWS.
 
De auteurs stellen alle opbrengsten van dit boek beschikbaar aan het De Witt Institute for Advanced Negotiations in Den Haag. De experts van De Witt helpen belangeloos individuen, startups en ngo’s om meer waarde uit hun onderhandelingen te halen.

 

Over de auteur

Maarten van Rossum (Auteur)

Tim Masselink (Auteur)

Tim Masselink is Senior Consultant Leadership and Development bij Berenschot.
Bekijk alles van Tim Masselink

Specificaties

Auteur(s) Maarten van Rossum, Tim Masselink
ISBN 9789462721456
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 675 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-07-2018
Afmeting 226 x 225 x 15 mm
Aantal bladzijdes 144

Anderen bekeken ook

Gelijkspel wint
Leonie van Mierlo
26,50
Ondernemend leiderschap
F. Bouman, Marieta Koopmans
21,99
Duurzaam onderhandelen
Daniel Shapiro, Marjolein Hazelzet, Marianne Palm, Britt Meulenberg
25,-