Tot hier en nu verder

hoe succesvolle mensen nog succesvoller worden

9789044984309
Marshall Goldsmith (Auteur)
Gratis verzending
EUR 20.99 9789044984309 20,99
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Of je nu boven aan de ladder staat, of nog aan het klimmen bent: dit boek is jouw gids om van je slechte gewoontes af te komen en te bereiken wat je wilt bereiken.

Wat staat jou in de weg? Je inspanningen werpen vruchten af. Je doet het goed binnen je werkveld. Maar iets staat je in de weg om die volgende stap te zetten. Het zou weleens een van die slechte gewoontes kunnen zijn. Misschien is dat ene foutje, een vorm van gedrag waarvan je jezelf mogelijk niet eens bewust bent, het enige wat een barrière vormt tussen jou en het doel dat je nastreeft. Het zou zelfs precies die eigenschap kunnen zijn – bijvoorbeeld altijd willen winnen – die je heeft gebracht waar je nu bent.

Herken je jezelf hierin?

•Je denkt dat je helpt door altijd je kennis te delen, maar anderen vinden je arrogant

•Je denkt dat je waardevol commentaar geeft, maar anderen zien het als bemoeizucht

•Je denkt dat je efficiënt delegeert, maar anderen denken dat je verantwoordelijkheden uit de weg gaat

•Je denkt dat je op het juiste moment je mond weet te houden, maar anderen zien je als non-communicatief

•Je denkt dat je anderen de ruimte geeft voor eigen initiatief, maar zij voelen zich gepasseerd.


Wie kan je helpen? Marshall Goldsmith is een expert die topmensen uit het zakenleven helpt om hun – soms onbewuste – gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Forbes noemde hem een van de vijf meest gerespecteerde executive coaches en The Wall Street Journal plaatste hem in de top tien van trainers voor executives. Goldsmith heeft gewerkt met een groot aantal CEO’s en toekomstige CEO’s van bedrijven uit de Fortune 500. Eén jaar coaching kost 250.000 dollar, maar in dit boek krijg je Marshalls unieke advies tegen een lagere prijs.

Over de auteur

Marshall Goldsmith (Auteur)

Marshall Goldsmith is wereldberoemd executive coach en werd in 2011 uitgeroepen tot de #1 leadership thinker van de Thinkers50. Hij helpt topmensen uit het zakenleven om hun soms onbewuste gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Eerder schreef hij de bestsellers What got you here won't get you there en Mojo.

Specificaties

Auteur(s) Marshall Goldsmith
ISBN 9789044984309
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Gewicht 373 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 21-09-2018
Afmeting 215 x 140 x 24 mm
Aantal bladzijdes 296