ACT in groepen (E-book)

Hét basisboek voor groepen en teams

9789462722972
Word meegenomen in de wereld van ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en leer hoe je de verschillende technieken van ACT kunt toepassen binnen verschillende groepssamenstellingen.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Trainen & Coachen
  • Derde boek van Gijs Jansen voor professionals: een vervolg op Het ACT Basisboek en HOW to ACT
  • Toe te passen in verschillende soorten groepen
  • Vol met handige tips en oefeningen
E-book
EUR 33.00 9789462722972 33,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

ACT in groepen is het nieuwste boek van Gijs Jansen over Acceptance and Commitment Therapy (ACT) voor professionals. Na het basisboek Time to ACT! en het vervolg How to ACT is dit nieuwste deel van het drieluik. Stap voor stap word je als professional meegenomen in de wereld van ACT. Je leert hoe je de verschillende technieken van ACT kunt toepassen binnen verschillende groepssamenstellingen, of dit nu een training is, therapie of scholing. Dit boek is gevuld met handige tips, trucs en leuke oefeningen die je binnen jouw groepen kunt delen en toepassen. Je leert om processen die we als mensen allemaal gemeen hebben te benoemen (zoals het feit dat we allemaal worstelen, vermijden en erkenning zoeken) en je leert de verhalen van de deelnemers aan elkaar te verbinden.

Bovendien krijg je een duidelijk idee van hoe en op welke manier jij je eigen training vorm zou kunnen geven. Dit kan met begeleiding van de ACT-Guide app, plus veel gratis materiaal dat je vrij mag delen met al je cliënten. Je kunt je programma draaien via Zoom, face to face, of een combinatie van beiden. Met dit boek kan je van ACT een feest van herkenning maken voor al je deelnemers en groepsgenoten.

Over de auteur

Gijs Jansen (Auteur)

Gijs Jansen (45) is dé autoriteit op het gebied van ACT en schreef in totaal 15 verschillende zelfhulpboeken, leerboeken voor professionals, en de roman ‘Kijken naar het feest’.
Bekijk alles van Gijs Jansen

Specificaties

Auteur(s) Gijs Jansen
ISBN 9789462722972
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-04-2021
Aantal bladzijdes 288