• E-book, direct leverbaar
23,95

ACT in love (E-book)

Over omgaan met verschillen en jezelf blijven in een relatie

9789024452026
E-book
EUR 23.95 9789024452026 23,95
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Is er iets mis met jou en je relatie als je soms worstelt? Nee. Liefdesrelaties zijn nu eenmaal vaak ingewikkeld. Hoe ga je daarmee om?

Relatiegedoe


Je onbegrepen voelen, strijden, op elkaar vitten: relatiegedoe, we kennen het allemaal. Waar de een bang is om te eindigen als onderdeel van een 'ANWB-stel' met dezelfde outfit en hobby's, vreest de ander dat geklaag en terugkerende ruzies op de lange duur de relatie zullen ondermijnen.

Hoe blijf je verbonden zonder samen te smelten tot een tweekoppig monster? Hoe zorg je ervoor dat er ruimte is voor eigenheid, met respect voor de ander? Hoe zorg je voor veilige intimiteit waarin het af en toe ook nog spannend is in bed?

Praktisch zelfhulpboek
ACT in love is een praktisch zelfhulpboek met informatie, oefeningen en tips die je direct kunt gebruiken om je relatie te verbeteren. Met technieken uit de acceptance and commitment therapy (ACT) leer je te focussen op wat je zelf wilt, en keuzes te maken die zelfvertrouwen geven. Je ontdekt hoe je kunt stoppen met onhandige gewoonten en 'daar-gaan-we-weer-patronen'. Vanuit innerlijke rust en meer tevredenheid - dus vanuit een goede relatie met jezelf - stop je met het wijzen naar de ander en neem je het heft in eigen handen.

Over de auteur

Denise Matthijssen (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Denise Matthijssen
ISBN 9789024452026
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Koninklijke Boom Uitgevers
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 26-05-2023