Alles is f*cked (E-book)

Een boek over hoop

9789044978407
Mark Manson (Auteur)
Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van de De edele kunst van not giving a f*ck over (het ontbreken van) hoop
E-book
EUR 12.99 9789044978407 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van De edele kunst van not giving a f*ck.


We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.

Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid.Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht. Alles is f*cked is het belangrijkste boek van deze tijd.

Over de auteur

Mark Manson (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Mark Manson, Joost van der Meer, William Oostendorp, Theo van der Ster
ISBN 9789044978407
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 14-05-2019
Aantal bladzijdes 302