Altijd in het nu (E-book)

Je huisdier als zenmeester

9789020215618
Eckhart Tolle (Auteur)
<p>(Huis)dieren zijn altijd in het Nu en wij kunnen daarin nog veel van hen leren, daar maakt wereldwijde bestsellerauteur Eckhart Tolle ons op attent in <em>Altijd in het NU</em>.</p>
E-book
EUR 12.99 9789020215618 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Altijd in het Nu, met teksten van bestsellerauteur Eckhart Tolle en tekeningen van de wereldberoemde striptekenaar Patrick McDonnell, is de ultieme gids om van je huisdier te leren hoe je in het leven zou kunnen staan. Want heb jij een hond zich ooit druk zien maken over wat een ander van hem vindt? Of een kat over wat er nog allemaal moet gebeuren in zijn mandje? Dieren genieten gewoon van het moment, ze kijken niet terug en ze kijken niet vooruit. Kortom: ze zijn altijd in het Nu, en we kunnen daarin nog veel van hen leren! Iedere bladzijde van dit geweldige (cadeau)boekje bevat een vrolijke, grappige tekening met daarnaast een pakkende tekst of quote die je telkens weer even bij de les houdt.

Over de auteur

Eckhart Tolle (Auteur)

Eckhart Tolle werd geboren in Duitsland, waar hij tot zijn dertiende woonde. Na zijn studie in Londen werd hij wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Op zijn negenentwintigste maakte hij een diepe spirituele omslag mee. Vanaf dat moment tracht hij zijn transformatieproces te integreren en te verdiepen tijdens een intense reis naar binnen. De laatste tien jaar is hij werkzaam als counselor en spiritueel leraar. Hij woont tegenwoordig in Vancouver.

Specificaties

Auteur(s) Eckhart Tolle, Karin van Grieken
ISBN 9789020215618
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-03-2019
Aantal bladzijdes 11