Beginnen met leidinggeven (E-book)

9789462723375
Alle praktische modellen, theorieën en tips die je nodig hebt om een goede start te kunnen maken als beginnend leidinggevende.
Onderwerp: Leiderschap
  • Een goede start voor iedere beginnend leidinggevende
  • Soepel starten, scannen, sturen, stretchen en succes oogsten
  • Inclusief een slimme zelfscan om je leerpunten in kaart te brengen
E-book
EUR 21.00 9789462723375 21,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

 

Leidinggeven is een prachtig vak. Maar beginnen met leidinggeven is een vak apart. Je bent op een plek waar je invloed kunt uitoefenen, waar je ruimte krijgt voor je plannen en ideeën, en waar je je collega’s kunt ondersteunen en motiveren. Maar op de momenten dat het lijkt alsof al het gedoe in je organisatie op jouw bureau landt, kan het ook wel eens zwaar en ingewikkeld zijn. Eén ding is zeker: als beginnend leidinggevende zul je veel gaan leren over leidinggeven én over jezelf.

Met dit boek bieden we jou als beginnend leidinggevende daarbij houvast. In Beginnen met leidinggeven vind je alle modellen, theorieën en tips die je nodig hebt om een goede start te kunnen maken. En we maken het vooral praktisch. Hoe bereid je je goed voor? Wat gaat je helpen in die eerste weken en maanden? En wat doe je op moeilijke momenten? In het boek Beginnen met leidinggeven helpen we je om een manier van leidinggeven te vinden die bij jou past. Zodat je trouw blijft aan wie je bent, maar ook de moed hebt om nieuwe dingen uit te proberen, lastige kwesties aan te gaan en te groeien als persoon en als leider.

Over de auteur

Charlotte Staats (Auteur)

Charlotte Staats ontwerpt en begeleidt leiderschapstrajecten voor beginnend leidinggevenden, ervaren managers en topambtenaren bij de Rijksoverheid
Bekijk alles van Charlotte Staats

Anja Hilgers (Auteur)

Anja Hilgers coacht en traint leidinggevenden en teams vanuit haar bureau Wake up your Talent.
Bekijk alles van Anja Hilgers

Specificaties

Auteur(s) Charlotte Staats, Anja Hilgers
ISBN 9789462723375
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-04-2022
Aantal bladzijdes 136