Bevrijd! (E-book)

De toekomst van werk in een wereld van communicatie-overload

9789047011934
Ontsnap aan de cultuur van constante communicatie en de tyrannie van je inbox. Bestsellerauteur Cal Newport laat zien hoe je weer aan je echte werk toekomt.
E-book
EUR 14.99 9789047011934 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Cal Newport pleitte al jaren voor ‘Bevrijd!’ voor diep werk: het vinden van tijd en rust voor geconcentreerd werk, waarin creativiteit en origineel denken ontstaan. De constante communicatiestroom heeft ons werk echter compleet overgenomen, waardoor strategieën tegen afleiding niet meer volstaan. We zijn de hele dag bezig met communiceren over ons werk, in plaats van dat werk te dóén. Dit gaat ten koste van onze productiviteit, creativiteit, gezondheid en ons denkvermogen.
Cal Newport vertelt in ‘Bevrijd!’ hoe we in deze communicatietredmolen zijn beland en bevrijdt ons van de tirannie van de inbox. In een toekomst waarin we ons onderscheiden van algoritmen en robots door onze hersenen, is het essentieel om gewoontes aan te leren waardoor we onze hersenen echt benutten. Bedrijven die hun processen daarop aanpassen, creëren een wezenlijk concurrentievoordeel. Newport biedt in ‘Bevrijd!’ een blauwdruk voor die gewoontes en processen; voor elke ceo of ondernemer die zijn bedrijf toekomstbestendig wil maken, en voor elke werknemer die zijn overvolle inbox zat is.

Over de auteur

Cal Newport (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Cal Newport, Elles Assink-Kroon
ISBN 9789047011934
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 18-06-2021
Aantal bladzijdes 246