Blufcursus voor eerlijke mensen (E-book)

Zet de spotlights op je kwaliteiten en ambities

9789047013624
E-book
EUR 9.99 9789047013624 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

In ‘Blufcursus voor eerlijke mensen’ rekent Caro van Roon af met het beeld dat je moet liegen om te bluffen. In de praktijk blijkt bluffen namelijk een sociale vaardigheid te zijn waar je veel aan hebt. Door resultaatgericht te bluffen vergroot je de kans dat je de baan of dat gewilde project binnenhaalt die anders aan je neus voorbij zouden zijn gegaan. Bluffen kan prima zonder leugens en jezelf anders voordoen dan je werkelijk bent, zegt Caro van Roon. Het gaat erom je kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten. Veel mensen hebben daar moeite mee en ervaren dat ze in hun werk niet blufvaardig genoeg zijn om datgene te bereiken wat ze graag willen. Met behulp van Van Roons blufcursus weten ze die impasse te doorbreken.

‘Blufcursus voor eerlijke mensen’ geeft een verfrissend perspectief op zakelijke gesprekken, levert nieuwe inzichten op over zowel je eigen gedrag als dat van je gesprekspartner(s) en leert je de spelregels die je nodig hebt om overtuigend te bluffen om je doel te bereiken.

De vele tips en oefeningen in dit boek helpen je om effectief je ambities over te brengen en ongegeneerd van je eerlijke blufkwaliteiten te genieten.

Over de auteur

Caro van Roon (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Caro van Roon
ISBN 9789047013624
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-11-2020
Aantal bladzijdes 102