• E-book, direct leverbaar
12,95

Boek voor MANNEN (E-book)

heb het lef om echte keuzes te maken | daar wordt je vrouw ook gelukkig van

9789081974318
E-book
EUR 12.95 9789081974318 12,95
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

- Hoe weet jij zeker dat je alles uit het leven haalt wat erin zit?
- Hoe zorg jij voor meer passie en meer plezier in jouw relatie?
- Hoe is het met jouw balans tussen werk en privé?

`Dit boek is één grote bevestiging van wat ik altijd al voelde over mijn ``man zijn. Eugène Roorda, ondernemer en columnist BNR Nieuwsradio

`Eelco Smit begrijpt waarom mannen ballen hebben - en dat ze daar wat mee moeten. Patrick Kicken, DJ Radio Veronica en bewustzijnsexpert

`Luister niet naar je vrouw, maar naar Eelco Smit. Die heeft echt het beste met je voor. Dominique Haijtema, journalist en auteur

Of je nu 25 of 45, werknemer of ondernemer bent, iedere man kan meer daadkracht, avontuur en plezier in zijn leven gebruiken. Als je het verschil wilt maken in je leven en je niet wilt neerleggen bij uitstelgedrag, sleur en gepolder dan is dit het boek voor jou.

De enige manier om je goed te voelen als man is het nastreven van zinvolle doelen en het maken van echte keuzes. Pas als er een beroep wordt gedaan op je creativiteit kun je lef tonen en laten zien wie je echt bent. Alleen als je jezelf kunt zijn ben je in vrijheid verbonden met de mensen om je heen. Daar word niet alleen jij, maar je hele omgeving gelukkiger van.

- Wat zijn de concrete doelen in jouw leven?
- Wanneer heb jij voor het laatst een belangrijke bewuste keuze gemaakt?
- Hoe is jouw balans tussen persoonlijk geluk en zakelijk succes?

Boek voor MANNEN is speciaal geschreven voor alle mannen die hun persoonlijke ambities waar willen maken en zo het maximale uit zichzelf willen halen. Het boek biedt je de concrete inzichten en tools om bewust én succesvol je eigen leven te leiden als man.

Over de auteur

Eelco Smit is econoom de Life & Business Coach van zowel succesvolle ondernemers, artiesten en sporters als mensen die helemaal aan het begin van hun loopbaan staan. Smit maakte eerder carrière als fusie- en overnameadviseur bij KPMG Corporate Finance in Amsterdam en als commodity broker in Londen. Sinds 2004 heeft hij als coach honderden mensen geholpen hun doelen te stellen, keuzes te maken en hun ambities te realiseren.

In 2008 verscheen zijn boek `De Regels van het Spelletje. Smit is bekend van BNR Nieuwsradio, Quote, nrcnext, Elsevier, Quest, CANVAS en VPRO Televisie.

`Een how-to boek voor bewust én succesvol leven, maar dan grappig. Robert Vuijsje, auteur van de bestseller `Alleen maar nette mensen over `De Regels van het Spelletje

`Smit weet een brug te slaan tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven. En dat er tussendoor gelachen mag worden is een verademing.
Het Financieele Dagblad

Inzicht Actie Oogsten Media

www.eelcosmit.nl
Over de auteur

Eelco Smit (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Eelco Smit
ISBN 9789081974318
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 05-11-2012
Aantal bladzijdes 167