Bullet journal voor professionals (E-book)

Organiseer je tijd, brein en energie met plezier

9789047011224
E-book
EUR 5.99 9789047011224 5,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

‘Bullet journal voor professionals’ helpt je het populaire bullet journalling in te zetten voor het bereiken van jouw (lange termijn)doelen.

E-mails, vergaderingen, telefoontjes en gesprekken leveren voortdurend nieuwe taken, ideeën en aandachtspunten op, die we op allerlei verschillende plekken noteren. Je verliest al snel het overzicht en komt daardoor niet toe aan de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.
Het bullet journal biedt uitkomst. Dit unieke flexibele systeem biedt met een paar basisregels structuur, terwijl het zich aanpast aan wat jij nodig hebt.
In ‘Bullet journal voor professionals’ hebben we bovendien met de kennis van grootheden als Covey en technieken als Getting Things Done een aanpak ontwikkeld waardoor je je langetermijndoelen kunt verbinden aan je dagelijkse drukte. Je kiest weer zelf waar je focus ligt. Daarnaast krijg je inzicht in waarom het werkt, hoe je tijd wint en hoe je je brein en energie beter managet. Met voorbeelden, oefeningen en ruimte om een eigen systeem te ontwikkelen.

Over de auteur

Business Contact (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Business Contact
ISBN 9789047011224
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 22-01-2018