Burn on! (E-book)

Voorkom een burn-out in 5 duidelijke stappen

9789462723528
Zet jezelf op de eerste plaats en help jezelf in 5 stappen uit de burn-out gevarenzone.
Onderwerp: Trainen & Coachen, Balans & Energie
  • Een complete gids voor het voorkomen van een burn-out
  • Ook geschikt als inspiratiebron voor stress- en burn-out coaches
  • Direct toepasbare oefeningen en tips om weer in balans te komen
E-book
EUR 21.00 9789462723528 21,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Vraag je je regelmatig af hoe je in vredesnaam de komende drukke dag weer doorkomt? Hoor je jezelf zeggen: 'Ik ben de hele tijd zo moe. Alsof ik helemaal nergens meer energie voor heb.’ Of staat het huilen je de laatste tijd nader dan het lachen? Dan ben je langzaam aan het opbranden en balanceer je op een gevaarlijk randje: dat van een burn-out.

 

Jaarlijks ervaart 17 procent van de beroepsbevolking in Nederland burn-outklachten. Dat zijn ongeveer 1,3 miljoen mensen. En dat aantal neemt toe. Je bent dus zeker niet de enige.

Een burn-out gebeurt niet van de ene op de andere dag. Misschien ben je nu nog niet volledig uitgeblust, maar zie en voel je al wel dat het eigenlijk niet zo goed gaat. Want je bent een doorzetter, iemand die al een tijdje doormoddert zonder dat er iets verbetert in je situatie. En je ervaart wel spanning, moeheid en andere tekenen van opbranden. Je blijft maar doorgaan, terwijl je eigenlijk even zou moeten stilstaan. Dit boek is er voor jou, als persoon die langzaam opbrandt, maar dat waarschijnlijk nog niet in de gaten heeft, omdat je de symptomen niet relateert aan een burn-out. Of misschien ook wel, maar weet je niet wat je eraan kunt doen.


Gelukkig kun je jezelf uit de gevarenzone helpen. Stop met jezelf smoesjes te vertellen zoals dat je gewoon slecht bent in ontspannen, dat het straks vast rustiger wordt, of dat een burn-out jou niet kan overkomen. Om je vlam brandend te houden moet de knop nu om.


Met het unieke vijfstappenplan van Burn on! zet jij jezelf op de eerste plaats. Ontdek hoe je grenzen en prioriteiten kunt stellen en weer dichter bij je lijf, je hoofd en je hart komt. Al binnen 10 weken heb jij weer meer energie en regie over je leven. Echt? Ja, echt! 

Over de auteur

Ingrid Nieuwenhuijse (Auteur)

Ingrid Nieuwenhuijse is integraal vitaliteitscoach en professioneel trainer. Zij helpt vastgelopen aanpakkers en doorzetters die willen weten hoe het anders kan. Zowel de medewerker op de werkvloer als de manager aan de top, in een eenmanszaak of een grote multinational. Allen hebben dezelfde vraag: hoe krijg ik weer grip op mijn leven en haal ik blijvend meer plezier en voldoening uit mijn werk?

 


Bekijk alles van Ingrid Nieuwenhuijse

Specificaties

Auteur(s) Ingrid Nieuwenhuijse
ISBN 9789462723528
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 26-09-2022
Aantal bladzijdes 248